Orakel trainingen
Image default
Banen en opleidingen

Volg een cocktail workshop in Amsterdam

 

Heb je een vrijgezellenfeestje of wil je iets leuks gaan doen met vriendinnen of vrienden? Het volgen van een cocktail workshop in Amsterdam is een aanrader. Tijdens deze cocktail workshop in Amsterdam ga je zelf leren om cocktails te maken!

 

Wat leer je tijdens de workshop?

Tijdens de cocktail workshop in Amsterdam ga je leren hoe je de lekkerste en meest hippe cocktails kunt maken. In anderhalf uur tijd leer je hoe je twee verschillende soorten cocktails kan maken. Je leert niet alleen dat het een kwestie van dranken of likeur uitzoeken. Je leert tijdens de cocktails workshop in Amsterdam ook welke likeuren je kunt mengen. Maar ook welke likeuren er niet gemengd kunnen worden. Zo hebben je bijvoorbeeld een melkachtige likeur als Baileys die het niet goed doet met Passoa. Of al je een drankje wilt met verschillende lagen moet je weten welke likeur je eerst moet schenken. Die kennis leer je tijdens de cocktail workshop in Amsterdam. Daarnaast leer je ook hoe je het maken van cocktails er spectaculair uit kunt laten zien. Je leert hoe je op jouw eigen feestjes de cocktailshaker kan worden. Fun en plezier gegarandeerd bij het volgen van een cocktail workshop in Amsterdam.

 

Voor wie?

De cocktail workshop in Amsterdam is leuk voor iedereen. Je kan het doen als activiteit voor een vrijgezellenfeest, dat doet het altijd goed. Maar het is ook een leuke activiteit voor een personeelsvereniging of voor een uitje met vriendinnen. Wellicht is een cocktail workshop in Amsterdam zelf wel iets om te doen met je familie. Het is laagdrempelig en er wordt rekening gehouden met de groep deelnemers. Zo zijn alcoholvrije cocktail leren maken ook een optie voor de cocktail workshop in Amsterdam. He is anderhalf uur plezier en in die tijd kan je elkaars cocktails proeven en shaken. Ervaar het zelf en boek een cocktail workshop in Amsterdam.