Orakel trainingen
Image default
Banen en opleidingen

Volg de opleiding medische pedicure

Vind jij het leuk om met mensen bezig te zijn? Heb je interesse in pedicure? Wil je leren hoe je een mooie en gezonde voeten kunt krijgen en hoe je medische aandoeningen bij de voeten kunt behandelen? Dan het beroep voor medische pedicure iets voor jou. Volg de opleiding medische pedicure om het diploma ervoor te halen een aan de slag te kunnen.

De opleiding medische pedicure

Heb jij de opleiding pedicure gevolgd en wil je doorleren voor medisch pedicure? Dan moet je natuurlijk wel weten wat het vak inhoudt en hoe het zich onderscheid van de opleiding pedicure. Daarnaast wil je natuurlijk weten wat de arbeidskansen zijn op de markt. De opleiding medisch pedicure heeft in beginsel dezelfde taken als de pedicure. Daarnaast voert hij/zij specialistische behandelingen uit, zoals de behandeling van de risicovoet en het toepassen van specialistische technieken. Je begeeft je hierbij meer op het medische vlak. Afhankelijk van de aandoening en pijnklachten gebruikt de medisch pedicure verschillende technieken en materialen. Ook voert de medisch pedicure omvangrijke ondernemerstaken uit. Na het afronden van de opleiding medisch pedicure kun jij je klanten nog meer bieden en worden sommige behandelingen vergoed door de zorgverzekeraar. Daarom volg jij een opleiding medisch pedicure!

Spreekt de opleiding medische pedicure jou aan?

Spreekt bovenstaande informatie je aan? Dan is medisch pedicure het perfecte beroep voor jou. Vind jij gezondheid en hygiëne erg belangrijk? Heb je belangstelling voor de nieuwste methoden en technieken om voetproblemen zo goed mogelijk te verhelpen? Hou je ervan om met mensen om te gaan en ze te helpen met hun fysieke problemen. Dan is de opleiding medische pedicure iets voor. Je kunt je inschrijven voor de opleiding medische pedicure met een startmoment in januari of september. De opleiding duurt een jaar en biedt daarna 100% baangarantie.