Orakel trainingen
Image default
Banen en opleidingen

SharePoint Expert

Jouw verantwoordelijkheden

Als SharePoint-expert werk je mee aan het ontwerp van oplossingen binnen het SharePoint-platform.

Je maakt deel uit van een multidisciplinair team dat meerdere SharePoint-projecten heeft beheerd en zakelijke en functionele analyses heeft verzorgd, evenals geavanceerde configuratie van het platform.

U kunt gebruikers ook begeleiden om de projecten die u implementeert te veranderen: demo’s, trainingen, presentaties, enz.

Ook kun je je systematisch informeren over nieuwe technologische ontwikkelingen op dit gebied. U kunt uw kennis en ervaring delen met andere leden van het SharePoint Competence Center.

Jouw profiel

  • Je hebt een masterdiploma (bij voorkeur informatica) en jarenlange ervaring in het ontwerpen van SharePoint-gebaseerde oplossingen.
  • Idealiter heb je ervaring met het gebruik van agile en / of lean methoden om resultaten te produceren die gericht zijn op de verwachtingen van de klant.
  • Je houdt van teamwork en bent op zoek naar diverse functies met uitdagingen.
  • Je bent creatief en verantwoordelijk. Je kunt proactief hoogwaardige oplossingen leveren in lijn met het productconcept en de teamvisie.
  • Je hebt een goed begrip van de tweede landstaal en Engels.

Ons aanbod

Bij Smalls bouw je mee aan complexe ICT-diensten die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Opleiding, professionalisering en loopbaanontwikkeling kunnen plaatsvinden in applicatieontwikkeling en ICT-infrastructuur of ondersteunende diensten. De focus van ICT for Society omvat ook het evenwicht tussen werk en privéleven, concurrerende lonen, hospitalisatieverzekeringen, tweede pensioenpijler, maaltijdcoupons en telewerken. Smals betaalt 100% voor het openbaar vervoer en zorgt ervoor dat het zo dicht mogelijk bij het kantoor is. Smals voert ook een gelijkekansenbeleid.

https://www.vindazo.be/vacatures/sharepoint.html