Orakel trainingen
Image default
Zorg

De hoortoestellen kopen op maat

Het kopen van een van de vele hoortoestellen helpt je wanneer je gehoor niet meer optimaal werkt. Je denkt misschien dat het per se nodig is om in een fysieke winkel je toestel aan te schaffen maar tegenwoordig (in deze digitale wereld) kan je dit ook gewoon online doen. Wanneer je dan een van de hoortoestellen hebt gekocht wordt er te allen tijde contact met je opgenomen en zal er een audicien voor zorgen dat je toestel precies wordt afgesteld op jouw oor en daarmee ook op jouw gehoorvlies. Je wilt natuurlijk niet dat dit beschadigd en de hoortoestellen zijn er voor bedoeld om te zorgen dat je gehoor beter wordt en daarom is het goed als er een goede ervaren persoon die hier veel kennis van heeft even een blik op werpt en deze helemaal goed voor je instelt, zodat je optimaal gebruik kan maken van het toestel dat je hebt besteld. 

Audicien

Niet alleen zal deze audicien kijken naar het toestel dat je hebt gekocht om deze in te stellen maar wordt er door hem of haar ook gekeken of je wel de juiste van de hoortoestellen hebt besteld. Daarbij wordt er dus voornamelijk veel aandacht besteed aan het gehoorvlies, omdat dat belangrijk is in het verbeteren van je gehoord, maar er moet daarbij ook op worden gelet dat deze veiligheid hiervan wordt gewaarborgd, zodat er geen schade ontstaat. Heb je een van de hoortoestellen die te sterk is, dan kan dit vlies beschadigen en wordt het gehoor alleen maar slechter. 

Passend maken

De hoortoestellen moeten daarnaast ook goed passen en goed aansluiten op de vorm van je oor. De meeste hoortoestellen kunnen daar helemaal naar vorm worden gemaakt, zodat je niet door hebt dat je deze in hebt en daarnaast helpt het ook bij het verminderen van het zicht van het toestel. Je wil niet dat deze heel groot in je oor zichtbaar is natuurlijk.