Orakel trainingen
Image default
Banen en opleidingen

Groene vacatures voor jouw toekomst

Duurzame vacatures voor jouw toekomst: Ceres Green zorgt ervoor dat het milieu, de economie en de overheid verbeterd worden door vacatures milieu aan te bieden op hun platform. Er wordt gezocht naar een match tussen een werkgever en een werknemer, die opzoek is naar een nieuwe baan en zijn steentje wilt bijdragen aan een functie in de duurzame economie. Een interim opdracht wordt geüpload op de website, voor elk niveau. Het maakt niet uit of een directiepositie hebt, of een Bachelor of een Master volgt, er is voor ieder wat wils die de toekomst wilt verbeteren door middel van een duurzame baan.

Diverse branches bieden duurzame banen aan

In diverse branches worden banen aangeboden, bijvoorbeeld: de bouw, natuur en milieu, de overheid, semi-overheid, industrie en agri en food. Ceres Green heeft een uitgebreid platform opgebouwd, om de balans tussen milieu en mens te verbeteren, om zo te werken aan een duurzame toekomst. De banen die worden aangeboden op het platform zijn zowel fulltime als parttime, je kunt dus zelf selecteren op de verschillende categorieën die jou aanspreken. Ceres Green is de specialist op het gebied van duurzame vacatures milieu. Het online platform werd een paar jaar geleden ontwikkelt, en is uitgegroeid tot een erg populair platform, zowel onder werkzoekenden als werkgevers.

De specialist in vacatures milieu

Iedereen is er zich tegenwoordig van bewust dat elke bewoner op aarde iets moet bijdragen aan een duurzame toekomst. Daarom gebruiken vooral veel jongeren het platform. Die kiezen er zelf voor om door middel van de vacatures hun steentje bij te dragen aan een duurzame toekomst en een groene planeet. Vanuit het beleid van Ceres Green wordt er bij de werving extra gelet op de match tussen de organisatie omgeving en de potentiële werknemer. Ook wordt er gekeken of de werknemer past bij de cultuur van de organisatie. Het is namelijk erg belangrijk dat hier een passende match tussen is.

Voor ieder een passende vacature

Zo wordt ervoor gezorgd dat de kandidaat past bij het bedrijf en bij de doelen waar het bedrijf naar streeft. Ook wordt er specifiek bij de kandidaat gelet op kwaliteiten, vaardigheden en de persoonlijkheid. Zoals al kort benoemd, worden er veel soorten vacatures aangeboden op het platform. Het maakt niet uit hoe oud je bent, waar je vandaan komt of hoeveel je wilt werken: er is voor ieder een passende vacature op de website van Ceres Green. Als je wilt investeren in een betere toekomst door een duurzame baan te hebben, is het platform goed geschikt voor jou. Ceres Green streeft ernaar om de economie, overheid en het milieu te verbeteren door ieder aan een geschikte duurzame baan te helpen.

De werkende schakel tussen werkgevers en werknemers

Het bedrijf is de werkende schakel tussen werkgevers die duurzame banen aanbieden, en werknemers die graag een baan willen hebben in een duurzame branche. Doordat Ceres Green hun kennis en ervaring over de afgelopen jaar deelt met de potentiële werknemers, worden er door middel van nieuwe technologieën goede matches gemaakt tussen de bedrijven en de werkzoekenden. De afgelopen jaren heeft Ceres Green veel mensen aan banen geholpen, met het oog op de toekomst en duurzaamheid. Als je meer informatie wilt over Ceres Green, kun je een kijkje nemen op de website.