Orakel trainingen
Image default
Computers / Software / Internet

Een virtual assistant inhuren bij SAM Assistants

Wil je een virtual assistant inhuren om toch toe te komen aan de dagelijkse rompslomp? SAM Assistants helpt u graag. Het is toch niet de bedoeling dat uw hele dag opgeslokt wordt door saaie administratieve klusjes, terwijl u graag persoonlijk contact onderhoudt met uw klanten of plannen bedenkt om uw onderneming tot een nog groter succes te maken? Schakel daarom SAM Assistants, zodat de taken verdeelt worden en u zich bezig kunt houden met de klusjes die u echt leuk vindt.

De voordelen van een virtual assistant voor u

Een virtual assistant biedt voor uw bedrijf absoluut een vooruitgang. Doordat zij namelijk op een afstand werkzaamheden van u overnemen kan uw bedrijf doorgroeien en zich steeds verder en verder ontwikkelen. Zo zorgt ons team voor de administratie & planning en de online marketing & communicatie vanaf ons kantoor in Veenendaal. Dit neemt u zoveel werk uit handen, waardoor u verder kunt met plannen bedenken en het binnen harken van nieuwe klanten. Wie neemt zo’n kans nu niet aan? Bovendien hanteren wij eerlijke prijzen. Bij ons heeft u maar liefst de keuze uit drie verschillende pakketten met ieder hun eigen voordeel, namelijk SAM Silver, SAM Gold en SAM Platinum. Op onze site is alle informatie te vinden die u nodig heeft. En als klap op de vuurpijl stapt u bij ons snel en eenvoudig over op een ander pakket door ons even te bellen en uw wensen aan te geven. Kies dus voor de voordelen die een virtual assistant van SAM Assistants u biedt.

Persoonlijk contact, daar staan wij voor

SAM Assistants onderhoudt persoonlijk contact met u. Dat vinden wij fijn en zorgt voor het voorkomen van miscommunicaties. Daarnaast is het eenvoudiger als het contact goed is om wijzigingen door te geven als u bijvoorbeeld meer of minder uren nodig heeft van onze hulp. Wij weten zeker dat wij ook voor uw onderneming, bedrijf of zaak een steentje bij kunnen dragen. Gaat u de uitdaging samen met ons aan? Of je nu MKB’er, ZZP’er, manager of eigenaar bent? Wij helpen met het realiseren van uw droom.