Orakel trainingen
Image default
Computers / Software / Internet

BAX Houthandel: dé producent in houten vloeren

Bax Houthandel heeft al lange tijd ervaring in het produceren en leggen van houten vloeren. U koopt een vloer bij ons voor een voordelige prijs omdat er geen sprake is van tussenhandel. Wij hebben showrooms in Barneveld, Amsterdam, Utrecht en Zoetermeer zodat u de vloer die u op het oog heeft eerst in het echt kan bekijken. U vindt bij ons meer dan twaalf verschillende soorten en daarnaast kunt u ook nog kiezen uit meer dan 250 kleuren. 

Groot assortiment aan houten vloeren

Bij Bax Houthandel vindt u een groot assortiment aan houten vloeren. Van eiken vloer tot lamelparket, bij Bax Houthandel hebben wij het allemaal. Naast een vloer van hout kunt u ook bij ons terecht als u graag laminaat in uw woning wilt laten leggen. Elke vloer die wij aanbieden wordt aangeboden voor een mooie en scherpe prijs. Op die manier krijgt u een kwalitatieve én betaalbare vloer. Dit is omdat wij direct de vloer produceren en ook voor u leggen, er is geen tussenpersoon. Daarom kunt u bij ons uw droomvloer helemaal op maat laten maken zodat het volledig voldoet aan uw wensen. Als u een vloer bij ons heeft besteld dan zorgen wij er ook altijd voor dat de vloer voor u op de gewenste locatie wordt geïnstalleerd. 

Lamelparket

U kunt ervoor kiezen om lamelparket in uw woning te laten installeren. Het is echt een vloer die van deze tijd is en is daarom geschikt voor iedereen. Er zijn namelijk verschillende mogelijkheden en prijsklassen waardoor er voor ieder budget wat wils is. Ons lamelparket wordt opgebouwd uit meerdere lagen hout. Hoe meer lager, hoe beter de kwaliteit en levensduur. Ook is ons parket geschikt als u graag vloerverwarming wilt laten leggen. Wel raden wij aan om dan voor de multiplex te kiezen. Deze heeft een dikte van 19 millimeter en is wel 33 centimeter breed. Heeft u toch wat minder te besteden? Ga dan voor ons budget parket. Deze is even netjes in uw woning maar is niet geschikt voor vloerverwarming omdat de planken minder dik en breed zijn dan de multiplank.