Orakel trainingen
Image default
Onderwijs

Spoedcursus op maat

Een taaltraining als stoomcursus, intensieve cursus, individueel of met uw team: bij taalinstituut The Square Mile haalt u het beste uit uzelf.

Wat werkt nou beter als er een nieuwe taal geleerd moet worden: een korte, intensieve opleiding of een rustig, landurig overzichtelijk scholingstraject? Dit is een vraag die het team van The Square Mile vaak krijgt. Het hangt van een aantal zaken af. Wat zijn uw wensen en eisen? Wat is uw startniveau en hoeveel ruimte heeft uw agenda? Geen enkele persoon is hetzelfde en daarom wordt iedere training op maat gemaakt

Een stoomcursus of spoedcursus bestaat vaak uit minimaal een aantal dagen achter elkaar 4 tot 6 uur les. Tussendoor worden individuele opdrachten gemaakt of wordt er aan zelfstudie gedaan. Er zijn taaltrainingen waarbij in de avond doorgestudeerd wordt, net wat u zelf prettig vindt. Een opleiding als deze zal voor de ene deelnemer uitstekend werken. Andere mensen vinden een traject als dit veel te veel van het goede.

Los van persoonlijke voorkeuren zijn de algemene voordelen van intensieve zakelijke taaltrainingen:

-geen afleiding oftewel 100% concentratie;

-veel stof behandelen in een korte tijd

-mocht er een deadline zijn dan kan die met een stoomcursus zeker gehaald worden.

Onze trainers zijn veelal native speakers en weten u goed te motiveren. Of u nu een incompany taaltraining volgt, of online, u zult 100% aandacht krijgen.

https://www.thesquaremile.nl/