Orakel trainingen
Image default
Computers / Software / Internet

Likes kopen

Je hebt een mooie Facebookpagina aangemaakt voor je bedrijf. Tegenwoordig heeft immers bijna iedereen een Facebookpagina en de een heeft nog meer fans dan de ander. Dat kun jij ook, toch? Dat is misschien iets te gemakkelijk gedacht. Hoe goed jouw bedrijf en hoe mooi jouw Facebookpagina ook zijn, de fans zullen meestal niet vanzelf komen toestromen. Zeker als je nog niet zo bekend bent, dan moet je het in eerste instantie vaak hebben van de likes van vrienden en familie. De teller blijft ergens rond de honderd steken. Dat geeft de pagina een wat amateuristische uitstraling en bovendien is het zonde van jouw harde werk. Likes kopen kan je dan op weg helpen.

 

Waarom zou je likes kopen?

Je kunt natuurlijk proberen om zelf likes te werven door een Facebookcampagne op te zetten.Hoewel dit zeker kan werken heb je vooraf weinig zekerheid over het succes van je campagne. Je stopt er een bepaald advertentiebudget in en het is maar de vraag in hoeveel extra fans dit uiteindelijk zal resulteren. Dit probleem heb je niet bij als je likes inkoopt. Je weet dan namelijk vooraf precies hoeveel likes je krijgt tegen welke kosten. Dat is wel zo overzichtelijk en het houdt de kosten binnen de perken. Een ander voordeel van inkopen is dat het een heel snelle manier is om meer volgers te krijgen.

 

Werkt het?

Het klinkt misschien een beetje onnatuurlijk om fans te kopen. Het is echter wel heel effectief. Niet alleen breng je jouw bedrijf onder de aandacht bij een grote groep nieuwe mensen, maar als nieuwe bezoekers van jouw Facebookpagina zien dat je veel fans hebt, dan zullen zij ook eerder geneigd zijn om jouw pagina te liken. Anderen hebben immers al uitgesproken jouw bedrijf leuk te vinden. Dit draagt ook bij aan een positief beeld over jouw bedrijf, waardoor de kans groter is dat mensen uiteindelijk een product bij je zullen kopen.

 

Nederlandse likes inkopen

Om echt betrouwbaar over te komen is het belangrijk dat de likes die je inkoopt afkomstig zijn van Nederlandse mensen met een echt Facebookaccount. Het doet namelijk afbreuk als jouw fans grotendeels uit het buitenland komen of geen authentieke profielen hebben. Let hier dus op bij likes kopen. 

https://www.likes-kopen.nl/