Orakel trainingen
Image default
Computers / Software / Internet

HSV-tmp: hét spuitgietbedrijf

Bij ons spuitgietbedrijf is het mogelijk om grote kunststof producten op maat voor u te ontwikkelen, daar zijn wij specialist in. Sinds onze oprichting hebben we ons ontwikkeld tot een van de meest toonaangevende Europese producenten van grote kunststof producten, en daar zijn we ontzettend trots op. Toch zijn we aan het einde van de dag gewoon een ongecompliceerde organisatie van enthousiastelingen die erg open is, en een enorme passie voor kunststof heeft.

Productontwikkeling met onze spuitgieterij

U kunt ons al zo vroeg als de productontwikkelingsfase betrekken bij het proces. Het voordeel hiervan is dat u dan profiteert van de vakkennis die onze experts hebben van kunststoffen en productietechnieken. Dat wil zeggen dat we al snel kunnen aangeven wat wel en niet zal werken, waardoor veel tijd wordt bespaard.

Het ontwikkelingstraject

Het ontwikkelingstraject is ook iets waar u onze spuitgieterij bij kan betrekken, ieder product is namelijk anders. Dat vergt een andere productieplanning voor ieder nieuw project waar we aan beginnen. Wanneer u hier met ons aan begint, zult u een indicatie krijgen van de doorlooptijden die u kunt verwachten voor een project.

De productie

Daar zijn we eindelijk aangekomen, het moment van produceren. HSV-tmp heeft altijd een geschikte verwerkingsmethode gereed staan waar uw product het beste uit de verf mee komt. Een aantal van de productietechnieken waar wij sterk in staan zijn het spuitgieten, thermoplastisch spuitgieten en cascade spuitgieten. Weet u niet wat deze productiemethoden allemaal inhouden? Dat leggen wij u graag uit.

Tot slot, de logistiek

Wanneer de producten er nu zijn, moeten ze ook ergens heen. De logistiek moet gepland worden voordat er verder gegaan kan worden. Wij werken onder andere aan lagere transportkosten door een slim product ontwerp en verpakkingsoplossingen die goed doordacht worden. Op deze manier kunnen we u verzekeren dat de producten stuk voor stuk veilig en voordelig vervoerd worden.

Neem contact met ons op!

Als u het nog niet gemerkt had, we hebben heel veel zin om met u aan de slag te gaan met uw product. Ongeacht de eindversie, de weg ernaartoe vinden we minstens even belangrijk.