Orakel trainingen
Image default
Dienstverlening

Letselschade advocaat inschakelen bij ongeval

Bent u slachtoffer geworden van een ongeval dat veroorzaakt werd door iemand anders? Dan kunt u de juridische steun van een letselschade advocaat inschakelen. Letselschade advocaten zijn gespecialiseerd in het bijstaan van letselschade slachtoffers. Ze weten hoe uw zaak het beste behandeld kan worden, zodat u een schadevergoeding ontvangt van de andere partij. Voor een goede letselschade advocaat in de omgeving van Den Haag kunt u terecht bij Thomas van Dijk. Samen met zijn collega’s heeft hij al veel slachtoffers bijgestaan en hun zaak succesvol afgerond.

Van Dijk LSA advocaten

De letselschade advocaten bij Van Dijk zijn LSA advocaten. Dit betekent dat zij aan een aantal belangrijke eisen voldoen. Niet elke letselschade advocaat mag zichzelf een LSA advocaat noemen. Als LSA advocaat moet je in het bezit zijn van de juiste diploma’s en over een minimaal aantal jaren ervaring beschikken. Ook houdt een LSA advocaat zijn kennis steeds actueel door het volgen van opleidingen. Een LSA advocaat behoort tot de vereniging van letselschade advocaten. Met een LSA advocaat weet u zeker dat uw zaak op de juiste manier aangepakt wordt en is de kans groter dat deze succesvol kan worden afgerond.

Verjaring regresvordering

Bent u aansprakelijk gesteld voor een ongeval, terwijl er meerdere schuldige partijen zijn? Dan hoeft u niet het gehele geclaimde bedrag voor uw rekening te nemen. U kunt regres vorderen bij de andere partij(en). Hieraan zit echter wel een tijdslimiet gebonden. Na vijf jaar is er sprake van verjaring regresvordering. De andere partij hoeft vanaf dat moment niet meer te voldoen aan uw verzoek om een deel van de kosten voor zijn rekening te nemen. Meer informatie hierover vindt u op de website. Contact opnemen kan natuurlijk ook altijd. Uw zaak melden kan ook op de website van Van Dijk advocaten.

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl/