Orakel trainingen
Image default
Dienstverlening

Hoe herken je een inbraak?

Het komt helaas steeds vaker voor: inbrekers die hun slag slaan in Nederland. Gelukkig zijn er een aantal dingen die u kunt doen om de kans op een inbraak te verkleinen. Zo is het belangrijk dat u veilige sloten heeft, en dat u weet wat de mogelijke tekenen van een inbraak zijn. In dit artikel leest u meer over deze tekenen en hoe u ze herkent.

Hoe herken je een inbreker?

Een van de eerste tekenen die een inbreker achterlaat, is het plaatsen van takjes tegen de voordeur of achterdeur. Dit doet hij om te testen of er iemand thuis is. Als er dan geen reactie komt, is de kans groot dat er niemand thuis is en dat de inbreker zijn slag kan slaan. Ook stukjes papier tussen de deur of op folders die al meerdere dagen uit de brievenbus steken, kunnen een aanwijzing zijn. Dit is een manier voor de inbreker om te bepalen of er iemand wel of niet thuis is.

Als u één van deze tekenen herkent, is het belangrijk dat u direct contact opneemt met de politie. Zij kunnen dan onderzoek doen en eventueel de inbreker oppakken. Ook kunt u contact opnemen met een slotenspecialist, zoals Exacto Sloten expert. Zij helpen u graag verder met het veilig maken van uw woning, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over inbrekers. Wacht dus niet langer en neem direct contact op!

Wat doet een slotenmaker?

Exacto Slotenmaker is er voor al uw slotproblemen. Wij zijn gespecialiseerd in veiligheid en beveiliging, en helpen u graag verder met het veilig maken van uw woning of bedrijf. Of het nu gaat om een advies over veilige sloten, het openen van een slot of het vervangen ervan: wij staan voor u klaar. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op of kijk op onze website voor meer informatie