Orakel trainingen
Image default
Dienstverlening

Schakel dit bedrijf in voor spouwmuurisolatie of bij last van optrekkend vocht

BODIMA is een bedrijf uit Breda dat spouwmuurisolatie verzorgt bij panden in de provincie Brabant. Daarnaast voeren de gespecialiseerde en deskundige medewerkers van dit bedrijf ook andere werkzaamheden uit. Heeft u bijvoorbeeld last van optrekkend vocht, is de gevel van uw woning toe aan renovatie of moet de betonnen vloer worden afgewerkt? Dan staan deze medewerkers ook zeker voor u klaar! De meeste werkzaamheden kunnen al binnen een dag worden uitgevoerd, zodat u al snel af bent van het probleem in uw woning of bedrijfspand. Is het monumentale pand waar u verantwoordelijk voor bent ook toe aan renovatie? Dan kan dit bedrijf u ook zeker uitstekend van dienst zijn!

Wat is spouwmuurisolatie en hoe wordt dit uitgevoerd?

Schakelt u BODIMA in om spouwmuurisolatie bij uw pand in Breda of elders in Brabant uit te laten voeren? Dan isoleren de medewerkers van dit bedrijf de ruimtes tussen de binnen- en buitenmuren. Doordat deze ruimtes worden geïsoleerd, komt er geen kou meer naar binnen en blijft de warmte ook binnenshuis. Hierdoor wordt het binnenklimaat een stuk aangenamer en hoeft u minder te stoken. Spouwmuurisolatie wordt al binnen één dag aangebracht, waardoor het echt zonde is als u nog langer wacht met contact opnemen met dit bedrijf. Hetzelfde geldt voor de andere werkzaamheden, zoals het verhelpen van optrekkend vocht. Bovendien krijgt u tien jaar garantie op de werkzaamheden. Als iets niet helemaal goed is verholpen, komen de medewerkers voor dit bedrijf gewoon terug om het goed op te lossen.

Vraag gerust geheel vrijblijvend een offerte aan voor isolatiewerkzaamheden

Als u interesse heeft in spouwmuurisolatie of als u last heeft van optrekkend vocht in uw woning in Brabant, neemt u gerust contact op met BODIMA in Breda. De medewerkers van dit bedrijf stellen met genoegen een vrijblijvende offerte voor u op, zodat u weet wat de kosten zullen zijn.