Orakel trainingen
Image default
Dienstverlening

Een naambord bestellen kost veel tijd? Nee hoor, niet bij denaambordensite.nl!

Het aanbod huisnummers en naamplaten van denaambordensite.nl is overzichtelijk gerubriceerd. Je kunt via de homepage direct naar de serie borden van jouw voorkeur en jouw naambord bestellen. We nemen als voorbeeld glazen naamborden. Als je daarop klikt in de linker kantlijn verschijnen de volgende varianten:

–        glas met rvs;
–        gematteerd;
–        glas gebrokkeld;
–        overige;
–        spiegel.

De subgroep spiegel betreft naamborden van 6 mm dik spiegelglas. Ben je benieuwd hoe ze gemaakt worden? Het staat compact en duidelijk beschreven op denaambordensite.nl: “ (…) De met de computer gemaakte mal wordt op de spiegel aangebracht en d.m.v. zandstralen wordt de overtollige spiegellaag weg gestraald zodat alleen de tekst overblijft. (…) “ Spiegel borden van glas zijn er in 5 modellen. Dit zijn de afmetingen: 25 bij 20 cm, 25 bij 10 cm, 20 bij 20 cm, 20 bij 10 cm en 15 bij 15 cm. De naamplaten zijn goed betaalbaar; de prijs ligt onder de € 100,00. Naast het lettertype zoals je dat op de foto’s ziet, zijn dit fonts om uit te kiezen: Futura Book BT, Humnst777 BT Roman, Impress BT, Palatino-Thin, Seagull Regular. De midden-uitlijning is gebruikelijk, maar links of rechts mag zeker ook. Heb je je naam, het huisnummer, het lettertype en de uitlijning ingevuld? Klik op bestellen en je bent klaar. 

Meestal gratis levering en snel in huis

De meeste huisnummers en naambordjes worden – binnen  Nederland – gratis geleverd. De bezorgtijd bedraagt in vrijwel alle gevallen 2 tot 5 werkdagen. Er zijn een paar uitzonderingen. Het gaat dan om naamplaten met een ingewikkeld, tijdrovend bewerkprocedé. Denk aan laser-gesneden en aluminium geperste huisnummers, met de hand beschilderde borden en emaille naamplaten. Als je zo’n naamplaat bestelt bij denaambordensite.nl moet je rekenen op een paar weken in plaats van een paar dagen.

Denaambordensite.nl is gevestigd in Heemskerk, aan de Walenburg 30. De klantenservice is telefonisch bereikbaar op:

-dinsdag van 09.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 18.00 uur;
-donderdag van 09.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 18.00 uur;
-vrijdag tussen 13.30 en 18.00 uur;
-zaterdag tussen 09.00 en 17.00 uur.

https://www.denaambordensite.nl/