Orakel trainingen
Image default
Computers / Software / Internet

Het herstel na een bovenooglidcorrectie

Het corrigeren van de oogleden is een zeer populaire ingreep in de Nederlandse wereld van de plastische chirurgie. Het is dan ook een snelle en vooral ook effectieve behandeling om af te komen van je hangende bovenoogleden of de wallen op je onderste oogleden.

Zoals gezegd kunnen zowel de bovenste als de onderste oogleden worden gecorrigeerd. De meeste mensen kiezen ervoor om de bovenste oogleden te laten corrigeren. Voor de meeste mensen is dat ook het gebied waar ze het meeste last van hebben. Het overhangen van de bovenste oogleden levert dan ook een veelvoud aan vervelende klachten op, zoals infecties maar ook pijn aan het hoofd en vermoeidheid. Het bovenooglidcorrectie herstel valt bovendien ook reuze mee. De ingreep zelf wordt namelijk onder plaatselijke verdoving uitgevoerd, ten overstaande van een volledige narcose is dat natuurlijk ook een hele verbetering. Een narcose is natuurlijk ook iets waar je weer van bij moet komen en een plaatselijke verdoving maakt in die zin dat je zeker weer sneller aan de slag kunt met je dagelijkse bezigheden. Je moet er wel voor zorgen dat je gelijk na de ingreep begint met koelen. Hierdoor kun je een groot deel van de blauwe plekken en zwellingen beperken.

De bovenooglidcorrectie kosten liggen op een vrij vast niveau. Bij de meeste aanbieders ben je tussen 800 en 1200 euro kwijt voor een gemiddelde bovenooglidcorrectie. Soms wordt dit vergoed door de zorgverzekering, maar dan moet er wel een medische indicatie worden afgegeven. Er zijn echter niet veel zorgverzekeraars die overgaan tot uitkering van dit bedrag, dus meestal zal je de kosten zelf moeten dragen. Het is echter wel een waardige investering. De ingreep hoeft dan ook maar eenmalig te worden uitgevoerd en daarna kun je er zeker jaren plezier van hebben, zeker wanneer je je ogen goed verzorgd na de ingreep.

http://www.faceland.nl