Orakel trainingen
Image default
Computers / Software / Internet

De graden van de lens zijn belangrijk bij achteruitrijcamera’s.

Er is in de afgelopen jaren steeds meer vraag gekomen naar de draadloze achteruitrijcamera’s. Dit komt door de technieken die zijn verbeterd op het gebied van wifi, bluetooth en 4G of 5G netwerken. www.vanzwitserland.nl kan handig zijn bij het achteruitrijden, inhalen, invoegen of voor overzicht. Het zorgt ervoor dat je meer zicht hebt en het risico op schade wordt verkleind.  Zoals het woord achteruitrijcamera eigenlijk al zegt, wordt deze geplaatst aan de achterkant van het voertuig. Afhankelijk van de lens die de camera bezit kan er gekozen worden om af te stellen hoe breed en/of ver achter het voertuig gekeken kan worden. Er zijn lenzen op de markt voor de camera’s die 69 graden, 92 graden, 110 graden, 120 graden, 150 graden of zelfs 180 graden qua beeld kunnen tonen. Bij een 69 graden lens kun je denken aan een breedtezicht van 122 cm, afstand van 92 cm en een diepte van 1 meter zicht. Terwijl er bij een lens van 150 graden een breedte van 756 centimeter, diepte van 568 centimeter en een diepte van 1 meter kan worden waargenomen. Het is aan te raden om deze graden af te stellen op je eigen voertuig. Heb je een kleine auto dan kun je al genoeg hebben aan een lens van 69 graden, maar heb je een vrachtwagen, dan kan de lens van 150 graden een goede oplossing zijn.

In de winterperiode zal de camera altijd functioneel blijven, omdat sommige verwarmd zijn, waardoor er geen sneeuw of vorst achterblijft op de lens. Ook zijn alle camera’s stofvrij en waterdicht. Dus als het regent hoef je niet bang te zijn dat de camera waterschade op zal lopen.

Bezoek eens de website van Van Zwitserland op www.vanzwitserland.nl en kijk welke camera het meest geschikt is voor je auto. Het zorgt voor meer veiligheid, minder schade en efficiëntie.

http://www.vanzwitserland.nl/