Orakel trainingen
Image default
Computers / Software / Internet

Webshop bouwen

   

Je hebt vast wel eens iets gekocht via internet. Elke dag komen er nieuwe webshops. De instapkosten zijn laag, de kansen zijn groot. Hoe kun je het beste beginnen met een webshop bouwen? Door te kiezen voor een betrouwbaar platform waar alle tools aanwezig zijn voor het bouwen van een succesvolle webshop. Shoptrader is een platform dat helemaal gemaakt is voor een goede webshop bouwen zonder technische kennis. Zo kun je direct gaan ondernemen zonder hoge kosten of een grote tijdsinvestering. Klinkt te mooi om waar te zijn? Laten we de mogelijkheden eens bekijken:

 

Speciaal voor een webshop bouwen

Shoptrader is een Content Management Systeem ofwel CMS dat werkt in de browser. In tegenstelling tot WordPress en dergelijke systemen is Shoptrader echt voor een webshop bouwen. Alle functies die je nodig hebt voor het inrichten van jouw online winkel zijn aanwezig zonder de ingewikkelde zaken die je bij het bouwen van websites tegen kunt komen.

 

Schaalbaar voor nu en later

Je kunt vandaag een webshop bouwen voor jouw winkeltje, maar hoe is de situatie volgend jaar? Bij Shoptrader kun je niet alleen enorm veel producten toevoegen (tot wel 20.000), je kunt de functionaliteit verder uitbreiden wanneer dat nodig is. Voeg meer betaalopties toe, bijvoorbeeld Bancontact Mister Cash wanneer je ook in België gaat leveren. Een goede webshop bouwen is de fundering leggen die je later kunt uitbreiden.

 

Koppelen en linken

Gebruik je Exact boekhoudsoftware? Dan kun je de webshop koppelen via de Exact add-on. Wil je retourneringen snel kunnen verwerken? Daar is ook een add-on voor. Koppel jouw winkel aan externe dienstverleners zodat je zelf veel minder hoeft te regelen. Jij kunt de website bouwen en de rest besteed je gewoon uit. Zo kun je de focus leggen op ondernemen, niet op het regelen van omringende zaken.

 

Shoptrader is niet het enige platform online, het wel de meest toegankelijke manier om snel jouw webshop te bouwen, een webwinkel waar je jarenlang mee kunt werken en die dynamisch schaalbaar is. Zo hoef je niet steeds opnieuw uit te breiden, over te stappen en het risico te lopen om klanten te verliezen. Probeer vandaag nog Shoptrader, je kunt het platform op je gemak eerst 15 dagen testen.

http://linkbot.eu/webshop/webwinkel-beginnen-vijf-stappen/