Orakel trainingen
Image default
Computers / Software / Internet

Wat kun je allemaal met cloud hositng?

Er zijn tegenwoordig veel mensen die een computer of laptop in hun bezit hebben. Dit is erg handig omdat je er veel mee kunt doen. Van je laptop of computer gebruiken voor je werk, of je laptop of computer gebruiken voor persoonlijk gebruik, het kan allemaal. Het is alleen wel vervelend als je niet genoeg geheugen en capaciteit op je computer of laptop hebt. Hierdoor kun je vaak niet de diingen op je laptop of computer doen, die je graag zou willen doen. Gelukkig zijn er veschillende manieren om toch de dingen te kunnen doen die je zou willen doen. 

Het inschakelen van een hostingsbedrijf

Omdat je dit probleem vaak niet zelf op kunt lossen is het handig om een hostingsbedrijf in te schakelen die je kan helpen met het aanmeten van een geschikte server. De dienst waarbij een hostingsbedrijf jou een geschikte server probeert aan te meten heet cloud hosting. Het voordeel hiervan is dat de kosten minder zijn dan het aanschaffen van helemaal een nieuwe computer of laptop. En het zal ook jammer zijn als je een nieuwe aan moet schaffen terwijl de andere nog prima werkt. Het is alleen wel belangrijkd dat je het juiste bedrijf vindt. 

Een goede server voor jou 

De server die je bij een hostingsbedrijf huurt moet natuurlijk wel genoeg zijn voor jou en je laptop of computer. Gelukkig hebben veel hostingsbedrijven tegenwoordig een simulator op hun website staan waarbij je kunt bekijken hoeveel geheugen en capaciteit je ongeveer nodig zult hebben voor jou gebruikt. Als je erachter komt dat je uiteindelijk te veel of te weinig geheugen of capaciteit hebt, moet je dit op tijd aangeven bij het hostingsbedrijf.