Orakel trainingen
Image default
Dienstverlening

Verspil geen tijd meer, kom speeddaten met Search4Love!

Speeddaten in Amsterdam met Search4Love kan jou meerdere matches opleveren. Je hebt namelijk met minimaal 15 andere deelnemers een kort gesprekje waarin jullie elkaar een beetje leren kennen. Minimaal 15 dates dus op 1 avond, hoe leuk is dat! En de speeddate avonden die wij organiseren zijn niet alleen erg doeltreffend, je zal het ook nog eens enorm naar je zin hebben.

Jij schrijft je in, wij regelen de rest

Dus heeft het zoeken naar liefde jou nog niet heel veel opgeleverd, vind je het moeilijk om zelf een date te regelen of heb je gewoon niet heel veel tijd om steeds met iemand op een lange date te gaan? Dan zal speeddaten jou zeker gaan bevallen!

Je hoeft je dates niet zelf te regelen en hoeft ook geen leuke locatie te bedenken, dit doen wij allemaal voor jou. Het enige dat je hoeft te doen om mee te kunnen doen met onze speeddate is je in te schrijven. Dit kan super simpel gewoon via onze site. Let er wel even op dat jij je voor het goede speeddate event inschrijft. Onze speeddate avonden zijn namelijk ingedeeld in verschillende leeftijdscategorieën, om precies te zijn vier verschillende groepen. De groepen zijn onderverdeeld in de leeftijden 22 t/m 35 jaar, 30 t/m 45 jaar, 40 t/m 55 jaar en 50 t/m 65 jaar. Ook hebben we nog de keus in speeddate avonden voor hetero’s, homo’s en lesbiennes.

Gezellige speeddate locaties in verschillende steden

Of je nu met ons komt speeddaten in Amsterdam, speeddaten in Utrecht of in een andere leuke stad, wij zorgen altijd dat jij gaat daten op de gezelligste locaties. Dit kan een romantisch restaurant, een knusse bar of een hippe club zijn. Bij ieder speeddate event is een ervaren en professionele host of hostess van ons aanwezig. Deze zorgt ervoor dat het speeddate event uitstekend verloopt. Al je vragen over de speeddate avond kan je bij hem of haar neerleggen, ook kan je op elk moment om hulp vragen als je bijvoorbeeld even vastloopt met een date.

Kom jij ook met ons jouw liefde zoeken?

 

https://www.search4love.nl/