Orakel trainingen
Image default
Bedrijven

De mooiste stoelhoezen speciaal voor jouw auto

Ben je opzoek naar auto stoelhoezen leer? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij bieden namelijk verschillende soorten autohoezen aan. Hierin is het assortiment breed. Denk hierbij aan talloze verschillende merken, modellen, en soorten materiaal. Een populaire keuze voor materiaal is leer. De auto stoelhoezen leer zorgen namelijk voor een luxe uitstraling. Uiteraard zijn deze hoezen geheel aan te passen aan jouw wagen. Het beschermt de auto van zweet, etensresten, stof en meer. Dit verlengt de levensduur van de stoelen in jouw wagen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw auto, vrachtwagen of bus? Neem dan contact met ons op voor advies.

Waar moet je op letten bij de aanschaf?

De auto stoelhoezen leer zijn niet het enige materiaal op de markt. Hetzelfde geldt voor de verschillende mogelijkheden in vorm. De stoel van elk merk en model auto is anders. Concreet verlengt een stoelhoes de levensduur van jouw autostoelen. Het beschermt namelijk tegen vuil en nattigheid. Hierbij is het essentieel dat deze stoelhoezen perfect passen. Anders gaat het schuiven. Dit zorgt voor zogenaamde zwakke plekken in de bescherming. Als gevolg kan toch viezigheid en vloeistoffen de stoel bereiken. Dit is natuurlijk ongewenst. Bij ons worden de stoelhoezen daarom op maat gemaakt. Naast de auto stoelhoezen leer zijn twee soorten materialen in ons assortiment; skai en stof met skai.

Soorten materialen voor stoelhoezen

In ons assortiment zijn twee soorten materialen verkrijgbaar zoals auto stoelhoezen leer. Wanneer je voor skai hoezen kiest ben je verzekerd van een goede pasvorm. Bovendien zijn ze gemakkelijk te monteren en te verwijderen. Zo kan je de stoelen en de hoezen eenvoudig schoonmaken. Dit kan voor de stoelhoezen aan de hand van de wasvoorschriften gedaan worden. Met goed onderhoud gaan de hoezen lang mee. De variant van stof en skai leer is het materiaal gemaakt voor de auto stoelhoezen leer. Net zoals de andere variant, is het compatible met airbags en getest. Het geeft een chique uitstraling dat bescherming biedt.