Orakel trainingen
Image default
Computers / Software / Internet

Op zoek naar een programmeur? | Personal Programmer

Op zoek naar een programmeur?

Programmeurs zijn in Nederland erg schaars. En goede programmeurs al helemaal. Heeft u al een lange tijd een vacature voor een programmeur openstaan? Maar lukt het u maar niet om een geschikte werknemer te vinden? Dan weten wij voor u de oplossing, namelijk nearshoring. Eén bedrijf die hierin is gespecialiseerd is Personal Programmer. In deze blog laten we u graag kennismaken met dit bedrijf.

Nearsharing

Personal Programmer is de specialist op het gebied van nearsharing. Het idee voor dit bedrijf ontstond toen ze zelf op zoek waren naar een goede programmeur, maar deze niet in Nederland konden vinden. Echter voldeden de opties voor nearsharing niet aan de eisen van Personal Programmer. Zo vonden ze dat ze te weinig inzicht kregen in wat er over de grens gebeurde en ze zouden tevens geen inzicht krijgen in de salarissen of arbeidscontracten van de mensen. Daarom besloten ze om zelf een nearsharing bedrijf te beginnen waarbij de werkgever wel inzicht krijgt in het reilen en zeilen van de werknemer over de grens.

Samenwerken

Bent u dus al lange tijd op zoek naar een programmeur die uw vacature kan invullen? Dan is het een goed idee om een samenwerking aan te gaan met Personal Programmer. Dit bedrijf helpt u graag met het regelen van geschikt personeel en weet hoe ze u het gevoel moeten geven dat de werknemer ook daadwerkelijk uw werknemer is. Als u graag wilt weten hoeveel dit gaat kosten dan raden we u aan om een offerte aan te vragen via de website van dit bedrijf. Zo krijgt u snel inzichtelijk wat u precies kunt verwachten.

https://www.personalprogrammer.nl/