Orakel trainingen
Image default
Groothandel

Op zoek naar een plek om een bijbel te kopen? Dat kan tegenwoordig gemakkelijk online

Moderne technologie hoort het leven van iedereen makkelijker te maken. Dat is zeker het geval als u een bijbel wilt kopen online. In de christelijke online boekhandel kunt u namelijk allerlei inspirerende literatuur inzien en bestellen. Dat bespaart u een uitstapje naar een winkel in de stad én u kunt te allen tijde uw bestelling afgeven, want het internet slaapt nooit.

Verschillende bijbels voor verschillende mensen

Het team van de Christelijke boek- en cadeauwinkel De Rank weet heel goed waar ze mee bezig zijn. Hun winkel in Veenendaal bestaat al sinds 15 december 1977, wat betekent dat ze al meer dan 40 jaar de gemeenschap dienen met inspirerende én verdiepende literatuur. Zij weten dat een gepensioneerde man een ander soort bijbel zal kopen dan een tienermeisje. Daarom kunt u ook via de christelijke boekhandel op hun website online een bijbel kopen. Elke uitgave is speciaal geschreven voor een bepaalde doelgroep.

Gebruik de handige zoekhulp om het perfecte product te vinden

In de christelijke online boekhandel vindt u een schat aan informatie en inspirerende artikelen. Er is een zoekhulp waar u de titel of het thema van het boek kunt invullen. U kunt ook zoeken op de naam van de auteur of de EAN. Met één druk op de knop worden alle relevante producten getoond. U kunt de beschrijvingen van de bijbels en/of boeken lezen en zelf meer onderzoek doen voor u overgaat tot kopen. Er is een veilig online betaalportaal ingericht om uw bestelling te verwerken.

Ontvang klantvriendelijke service

De medewerkers van de Christelijke boek- en cadeauwinkel De Rank zijn er voor u. De meeste online bestellingen hebben ze op voorraad in de boekhandel en deze worden binnen 24 uur opgestuurd naar het door u gewenste adres. Bij bestellingen boven de € 20,- zijn de verzendkosten gratis. Als u een specifieke bijbel wilt kopen online die niet in het aanbod staat, neem dan gerust contact op met de specialisten via de online shop.