Orakel trainingen
Image default
Groothandel

Van IKEA een unieke kast ontwerpen

Kun je maar geen kast vinden die aan al je wensen voldoet? Je wilt natuurlijk geen rommel laten rondslingeren in huis, en daarom is een kast ideaal. Het is belangrijk dat je al je spullen kwijt kunt in de kast, zodat je huis netjes en opgeruimd is. Vind je het lastig om een kast te vinden waar je al je bezittingen in kwijt kunt? Dan biedt Ostoya Furniture dé oplossing door je zelf een kast van IKEA te laten ontwerpen. Je kunt deze kast zelfs integreren in een keukenontwerp met onderdelen van IKEA.

De voordelen van het ontwerpen van een kast

Het biedt vele voordelen om zelf een kast van IEKA te ontwerpen. Zo bepaal je zelf de afmetingen van de kast en waar alle lades en planken komen. Zo deel je de ruimte van de kast optimaal in en zo weet je ook zeker dat je al je spullen erin kwijt gaat kunnen. Heb je behoefte aan een grote kast met veel opbergruimte of volstaat een kleine kast ook? De keuze is reuze bij Ostoya Furniture. Als je ook in je keuken meer opbergruimte wilt, kun je zelfs een compleet keukenontwerp met onderdelen van IKEA laten maken door deze expert. Zo bepaal je helemaal zelf waar de opbergruimte zit in de keuken en hoeveel opbergruimte er is.

Kies voor meer opbergruimte met een zelfontworpen kast

Kun je niet wachten om je huis goed op te kunnen ruimen dankzij een zelfontworpen kast met veel opbergruimte? Laat dan een kast van IKEA ontwerpen door Ostoya Furniture of kies er zelfs voor om een compleet keukenontwerp te maken met alles erop en eraan. Dankzij de grote hoeveelheid aan opbergruimte die deze kasten bieden, is je interieur altijd netje opgeruimd. Wie wil dat nou niet? Neem snel contact met deze expert op en informeer naar de mogelijkheden!