Orakel trainingen
Image default
Groothandel

Onthardingszout gebruiken in de waterontharder om kalk tegen te gaan

Kalk in machines of leidingen kan op de lange termijn een aantal problemen opleveren. Daarom is het belangrijk om voor machines een waterontharder te gebruiken. Daarin wordt onthardingszout gebruikt. Dit zorgt ervoor dat het water minder hard wordt en er ook minder kalkaanslag in de machines komt.

Machine reinigen en kalk voorkomen

Met behulp van een waterontharder en onthardingszout wordt de machine van kalk gereinigd. Er kan kalk in de machine ontstaan wanneer er veel calcium in het water voorkomt. Water met hoge aantallen calcium wordt ook wel hard water genoemd. Onthardingszout maakt het water minder hard door het calcium eruit te filteren. De machine wordt dus gereinigd en toekomstig kalk wordt tegengegaan. Het gebruiken van een waterontharder heeft dus positieve effecten voor de lange termijn. De levensduur van de machine wordt namelijk verlengt en u zal minder problemen ervaren.

Het juiste onthardingszout voor uw machines

Welk onthardingszout u nodig heeft, kan afhangen van een aantal factoren. Bijvoorbeeld wat voor soort machine of wateronthardingssysteem u heeft. Bij H. van Namen B.V zijn er verschillende soorten zout beschikbaar. Hier kiest u dus het juiste product uit en kunt u ook de juiste grootte kiezen. Het zout wordt aangeboden in handige zakken en in tabletvorm. Vragen kunt u altijd stellen aan een medewerker van H. van Namen B.V. Zij zijn specialisten over producten in de agrarische sector.

Particulieren en bedrijven: plaats nu een bestelling

Kalkaanslag in leidingen en machines kan bij iedereen voorkomen. Het onthardingszout van H. van Namen B.V is daarom zowel beschikbaar voor huishoudens als voor bedrijven. Als bedrijf heeft u de mogelijkheid om meerdere zakken zout in één keer te bestellen voor een voordeligere prijs. Het zout is van de beste kwaliteit en bevat geen toegevoegde stoffen. Plaats dus snel een bestelling en maak uw machines weer snel kalkvrij.  

https://www.vannamen.nl/