Orakel trainingen
Image default
Computers / Software / Internet

Nieuw aan te raden e-sigaret model

Een e-sigaret of elektronische sigaret is apparaatje waarin een vloeistof elektrisch wordt verdampt met een hitte element. De samenstelling van de gebruikte vloeistoffen varieert en is verkrijgbaar in bekende smaakvariaties van fruitsmaken, cappuccino en chocolade.

Het gebruiken van een sigaret noemt met roken en bij e-sigaret spreekt van dampen.

Elektronische sigaretten bestaan over het algemeen uit twee delen, namelijk de batterij en een verdamper waarmee het vloeistof verdampt wordt. De damp wordt geïnhaleerd door de gebruiker en komt zo in de longen terecht. Bij beginners en rokers van light sigaretten kunnen bijwerkingen zoals duizeligheid, misselijkheid en hartkloppingen optreden. Daarom heeft is de batterij van de q16 voorzien van een instelbare voltage, waardoor je zelf jou damp plezier kan bepalen. 

De Justfog Q16 is het nieuwste model van de elektronische sigaret en heeft een J-Easy 9 batterij van 900 watt, een compact en handige formaat met een batterij indicator.

De verdamper van de Q16 is een clearomizer met een inhoud van 2,0 ml. De verdamper is mooie afgewerkt van gepolijst chroom, pyrex glas en uitgevoerd met een bottom coil van 100% organisch Japans katoen. De verdamper van de q16 is ook voorzien van een luchttoevoer ring waarmee je de lucht toevoer kan controllen. De Q16 is te gebruiken met de organic cotton coil 1,6 Ohm van de esigaret justfog q14. Deze coils zijn thermisch behandeld waardoor je kan genieten van een optimale smaakbeleving. Deze zijn voorzien van een nichroom draden waardoor de verdamper langer meegaat met een optimaal resultaat.