Orakel trainingen
Image default
Dienstverlening

Met één eenvoudig opdrachtformulier een waardebepaling aanvragen in Almere

Tijdens een waardebepaling stelt een taxateur de huidige verkoopwaarde van uw woning of het pand dat u beheert vast. Voor een VvE is zo’n waardebepaling van belang bij het aanvragen van de verplichte opstalverzekering. De hoogte van de verzekeringspremie hangt namelijk af van de waarde van het pand. Door de waarde nauwkeurig vast te laten leggen, loopt u geen risico op onder- of oververzekering. Het aanvragen van de waardebepaling is zo geregeld bij een professionele aanbieder in Almere: VVEBeterverzekerd. Deze verzekeringsspecialist heeft jarenlange ervaring in het vak en biedt ondersteuning aan zowel kleine als grote VvE’s. Ontdek wat het team voor u kan betekenen!

U kunt uw waardebepaling eenvoudig online aanvragen

In sommige gevallen is de herbouwwaardemeter niet genoeg. Bijvoorbeeld wanneer u een zakelijk pand beheert of wanneer de verzekeringsmaatschappij deze meter niet accepteert. Een waardebepaling is in dat geval nodig. Met het invullen van een opdrachtformulier voor de VvE kunt u de waardebepaling van uw pand in Almere eenvoudig aanvragen. U vult hier slechts enkele gegevens over het te verzekeren pand in. Denkt u hierbij aan het type pand, of het voor zakelijke doeleinden gebruikt wordt en of er een bouwtekening aanwezig is. Heeft u het opdrachtformulier ingevuld en verstuurd? Dan brengt VVEBeterverzekerd u in contact met een professioneel taxatiebureau. Dit bureau zal de uiteindelijke waardebepaling voor u verzorgen.

De volgende stap: het aanvragen van de juiste verzekeringen

Als u de waardebepaling heeft ontvangen, kunt u de juiste verzekeringen voor uw pand gaan aanvragen. Dit verzekeringskantoor in Almere kan u hier ook bij ondersteunen. Zo geven de deskundige medewerkers u persoonlijk advies over de verzekeringen en kunnen zij uw verzekeringen voor u omzetten. Het resultaat: u ervaart gemak en houdt tijd over voor andere taken binnen de VvE. Bezoek de website voor een overzicht van de diensten of voor het aanvragen van een waardebepaling voor uw pand in Almere.

https://www.vvebeterverzekerd.nl/