Orakel trainingen
Image default
Zakelijke dienstverlening

Laat uw processen van A tot Z verzorgen met dit platform voor procesverbetering

Wanneer uw logistieke processen niet optimaal op elkaar zijn afgestemd, kunt u te maken krijgen met een chaotische en rommelige werkvloer, veel afval en een gebrekkige voorraad. Dit kan ervoor zorgen dat uw productieproces verhinderd wordt. Met een logistiek platform voor procesverbetering zorgt u voor een snellere en efficiëntere productie. U hoeft hier zelf niets voor te regelen, want Kangaroo, een specialist in logistieke processen, neemt uw volledige supply chain van A tot Z uit handen. Wenst u meer informatie over hoe dit precies werkt? Lees dan verder!

Uw logistieke processen worden optimaal op elkaar afgestemd

Met dit logistieke platform voor procesverbetering beschikt u altijd over een optimale voorraad. Uw voorraad wordt namelijk zeer efficiënt beheerd. Het team van Kangaroo maakt hiervoor gebruik van gekleurde magazijnbakken die zijn voorzien van scanbare RFID-tags die u direct inzicht geven in de locatie, opslagplaats en de inhoud van de bak. Wanneer een bak leeg is, wordt deze in een supply box geplaatst, waarna uw voorraad automatisch wordt geüpdatet. U spreekt een vast moment af waarop uw voorraad door Kangaroo wordt bijgevuld. Dit gebeurt door middel van een extra tussenstation, waar uw goederen klaar worden gemaakt voor verzending. U heeft daardoor niet langer last van afval op de werkvloer, want dit wordt op het hoofdkwartier van deze aanbieder verzameld. Een vaste chauffeur brengt de goederen vervolgens bij u langs. Dit gebeurt altijd op hetzelfde tijdstip, wat zorgt voor rust en regelmaat.

Ervaar de voordelen

Met dit logistieke platform voor procesverbetering hoeft u niet bang te zijn dat u de controle over uw processen verliest. U heeft namelijk altijd inzicht in wat er gebeurt in het overzichtelijke online portaal. In deze omgeving is het tevens mogelijk om wijzigingen aan te brengen in uw leveringen. Wilt u de voordelen zelf ervaren? Neem dan contact op met het team van Kangaroo om u verder te laten informeren!

https://www.kangaroo.nl/