Orakel trainingen
Image default
Computers / Software / Internet

Het gemak van hosted telefonie

De Nederlandse Provider levert alle soorten zakelijke telefonie voor ondernemers. Welke soort zakelijke telefonie bij uw bedrijf past, hangt van af van de huidige situatie af en wat u er allemaal mee wilt gaan doen. Maar wilt u het gemak van een telefooncentrale uit de cloud zonder onderhoud en eenmalige investeringen? Dan is Hosted VoIP voor uw bedrijf de oplossing.

Van telefooncentrale naar hosted telefonie (hosted VoIP)

In de huidige tijd gaan de veranderingen snel. Zo ook bij het telefoneren. Van analoog en ISDN via internet bellen naar telefoneren in de cloud. Oftewel van hardware (de telefooncentrale) naar software die gehost wordt door een aanbieder. Hierbij is hosted telefonie goedkoper en flexibeler dan een telefooncentrale. Meer of minder telefoons is een kwestie van een vinkje zetten of weghalen. Een aantal voordelen van hosted telefonie op een rijtje:

  • Geen investering meer in een dure telefooncentrale.

  • Lagere telefoonkosten.

  • Vast-mobiel integratie.

  • Eventuele extra diensten van uw leverancier.

De oplossing voor hosted telefonie van De Nederlandse Provider

Hosted VoIP is zakelijke telefonie waarbij we uw telefooncentrale hebben ondergebracht in de beveiligde datacenters van De Nederlandse Provider. Deze telefooncentrale is voorzien van alle functies die u als zakelijke klant mag verwachten. Wij houden alles up-to-date, zodat u daar geen omkijken naar heeft.

Met Hosted VoIP heeft u de volledige controle over alle gesprekken op alle apparaten. Zo is het een fluitje van een cent om een groepsgesprek, chat of videogesprek met collega’s op te zetten. Ook handig is de mogelijkheid om documenten en schermen te delen. Omdat wij privacy belangrijk vinden staat al uw data veilig opgeslagen op Nederlandse servers.

Bij De Nederlandse Provider maken we gebruik van het beste mobiele netwerk van Nederland: dat van KPN. Dit mobiele netwerk hebben wij gekoppeld aan ons eigen intelligente platform, waardoor we u vele extra’s kunnen bieden.

Vast-Mobiel-Integratie

Met de vast-mobiel-oplossing van De Nederlandse Provider komen alle functies van uw telefooncentrale ook beschikbaar op uw mobiele telefoon. Door Vast-mobiel-integratie is uw mobiele telefoon voortaan geen eiland meer, maar wordt deze volledig verenigd met uw vaste telefonie.

Vast-mobiel-integratie is uiterst geschikt voor mensen die veel onderweg zijn en toch telefonisch bereikbaar willen zijn, op een vast- en mobiel telefoonnummer.