Orakel trainingen
Image default
Gezondheid

Een hoortoestel kopen voor een beter gehoor

Een hoortoestel kopen kan nodig zijn wanneer je last hebt van een beschadiging aan het gehoor of dat je merkt dat je gehoor steeds meer achteruit gaat. Soms word je ook geboren met een slecht gehoor, maar is het door middel van een hoortoestel nog wel mogelijk om beter te horen. Wanneer je een hoortoestel gaat kopen moet je er wel rekening mee houden dat je een goede koopt. Dat kan je het beste doen in de winkel, maar je kunt er ook voor kiezen om je te laten adviseren in een fysieke winkel en daar de toestellen ook te passen. Je hebt dan een beetje een idee van de toestellen die er zijn. Mocht je dan later een hoortoestel kopen dan kan je dat online ook doen. 

Service bij kopen

Een hoortoestel kopen op de website doe je heel snel en gemakkelijk. Je kunt dan nog kiezen uit wat extra service punten. Bijvoorbeeld het doen van een hoortest en een instelling van het apparaat. Dat is meestal gratis, maar wanneer je hier nog een extra moment bij wilt kopen dat deze wordt bijgesteld, betaal je hier 90 euro voor wanneer je er 2 momenten bij wilt. Denk je dat je liever 5 momenten wilt hebben met betrekking tot de service van het bijstellen van het toestel, dan betaal je over de 200 euro extra. 

Garantie op het toestel

Daarnaast kan je een hoortoestel kopen met nog extra garantie. Voor 3 jaar extra garantie betaal je nog geen honderd euro maar heb je wel de zekerheid dat het toestel gemaakt kan worden wanneer deze binnen 3 jaar stuk gaat of kwijt raakt. Vanaf een bedrag van 25 euro wordt het toestel al direct verzonden en ook gratis. Het retour sturen van het apparaat is ook gratis met een hoortoestel kopen.