Orakel trainingen
Image default
Gezondheid

In verwachting van een kleine

De fijne verloskundige in het centrum van Nijmegen is dé plek om heen te gaan als je in verwachting bent. Een van de eerste dingen die wordt gedaan is berekenen wanneer je uitgerekend bent. Zo kan je je goed voorbereiden op alles wat komen gaat. Ook weet je hierdoor in welk trimester je zit, de bijhorende klachten kan je hierdoor ook inschatten. Natuurlijk zijn de klachten voor iedereen anders. De een heeft last van misselijkheid, terwijl de ander bekkeninstabiliteit krijgt. Daarnaast wordt er tijdens je eerste bezoek gekeken of je een vergrote kans op risico’s hebt. Dit is natuurlijk ook fijn om gerustgesteld in te worden.

Met z’n tweeën

Wij snappen als geen ander dat de zwangerschap een super leuk en spannend proces is voor jou en je partner. Daarom geven we jullie beide de kans om mee te gaan tijdens de bezoeken. Zo maken jullie alles samen mee. Van de echo’s, tot het bekendmaken van het geslacht tot de bevalling. Vooral tijdens de bevalling is het erg belangrijk dat je partner goed doet wat jij van diegene vraagt. De een heeft heel erg behoefte aan liefde en knuffelen, terwijl de ander absoluut met rust gelaten wil worden. Beide zijn erg goed te begrijpen, dus een beetje meevaren met de wil van de zwangere moet te doen zijn.

Wat extra hulp

De verloskundige in het centrum van Nijmegen speelt zowel tijdens als na je zwangerschap een grote rol. Wanneer je bevallen bent zal de verloskundige je namelijk helpen met alles. Vooral als dit je eerste kindje is, is het fijn om te weten dat je alles goed doet. Zo laat de verloskundige zien hoe je je kind in bad moet doen, hoe je weet of je kind het te warm of te koud heeft en hoe alles wat betreft voeding werkt. Als kersverse ouder wil je niks liever dan het goed doen voor je kindje, dus iemand hebben aan wie je alles kan vragen is erg prettig voor de meeste ouders.