Orakel trainingen
Image default
Gezondheid

Alles wat u moet weten over een dubbele kin

In tegenstelling tot de misvatting dat een dubbele kin wordt veroorzaakt door overgewicht. Een dubbele kin, ook wel submentaal vet genoemd, kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd of geslacht. Het verschijnen van een dubbele kin kan worden veroorzaakt door hormonale veranderingen, genetica en veroudering. Ook kan het doorzakken van het vet rond de nek rimpels veroorzaken die uiteindelijk kunnen resulteren in een dubbele kin. Gelukkig kan de cryolipoluse buikvet behandeling ook worden gebruikt om een ​​dubbele kin te behandelen.

Wat veroorzaakt dubbele kin?

Overgewicht is een veel voorkomende factor die een dubbele kin veroorzaakt. Andere factoren kunnen het echter ook veroorzaken. Een van de factoren die een dubbele kin kunnen veroorzaken, is genetica. Als leden van uw gezin submentale volheid hebben, ongeacht hun leeftijd en gewicht, dan is de kans groot dat u ook vet onder uw kin zult hebben. Dan kan het nodig zijn om uw onderkin vet laten bevriezen. Een andere factor die een dubbele kin kan veroorzaken, is een slechte houding. Een verkeerde houding kan bijdragen aan submentale vetten. Een slappe houding kan de nek- en kin spieren verzwakken, waardoor de huid gerimpeld en slap kan worden.

Behandelingen beschikbaar voor dubbele kin

Als het gaat om de behandeling van dubbele kin, is het goede nieuws dat er niet-invasieve procedures beschikbaar zijn die de afzetting van submentale vetten kunnen elimineren. Een van de procedures waarvan u kunt profiteren, is Cryolipolyse, ook wel bekend als vet bevriezing. Deze procedure wordt gebruikt om ongewenste vetcellen in gerichte delen van het lichaam te vernietigen met behulp van niet-invasieve technologieën. Met deze procedure kunt u uw hardnekkige dubbele kin kwijtraken, de losse huid rond de nek strakker maken en uw kaaklijn optillen.

Is cryolipolyse-behandeling voor dubbele kin veilig?

Cryolipolyse-behandeling voor onderkin is veilig wanneer de procedure wordt uitgevoerd door een gekwalificeerde en ervaren therapeut. Het is een kosteneffectief alternatief voor de gebruikelijke chirurgische procedures. Houd er echter rekening mee dat u enkele tijdelijke bijwerkingen op het behandelde gebied kunt ervaren. Sommige bijwerkingen die u kunt ervaren zijn zwelling, lichte roodheid, verkleuring, blauwe plekken op de huid, gevoeligheid van de huid, gevoeligheid, prikkelend of tintelend gevoel van de huid. Afhankelijk van hoe gevoelig uw huid is, kunt u tot twee weken na de behandeling last krijgen van enkele van deze tijdelijke bijwerkingen. Het is echter gebruikelijk dat uw huid binnen een paar dagen weer normaal is. Dus over het algemeen is de behandeling veilig.