Orakel trainingen
Image default
Computers / Software / Internet

Cloud telefonie is de oplossing die mijn bedrijf zocht!

Ik heb samen met mijn bedrijf cloud telefonie aangeschaft. Onze oude telefooncentrale begon steeds meer ruis af te geven richting contact met klanten. Vandaar dat het echt tijd werd dat we met de tijd mee zouden gaan en een moderne oplossing zouden zoeken. Samen met mijn team zijn we verschillende soorten bedrijven af gegaan voor een oplossing. Uiteindelijk konden we terecht bij De Nederlandse Provider.

De moderne oplossing: Cloud Telefonie

Het aanbod van de Nederlandse Provider was de moderne telefooncentrale oplossing Cloud Telefonie. Met deze nieuwe telefooncentrale kun je met de centrale die je al had bellen via het internet, de cloud. Dit wordt tegenwoordig ook wel VoIP bellen genoemd. Zo heeft u een geweldige service geregeld in een paar minuten. Bovendien hoefde we niet mee te denken aan onderhoud en andere zaken, want dit was de opdracht van De Nederlandse Provider om te fixen. Met dit product bespaarde we super veel gesprekskosten. Want als we meerdere vestigingen hadden dan zou het bellen daar naar toe gratis zijn! Alle nieuwe functies en extra dingen die we bij het product kregen, waren echt goed van toepassingen en konden we zeker gebruiken na onze oude centrale. Ons bedrijf was helemaal overtuigt en hebben het product laten bestellen door de Nederlandse provider.

Beste service die we ooit hebben gehad!

Nadat wij het product hadden besteld, vertelde ze ons dat het ongeveer een paar werkdagen zou duren. Binnen 2 dagen waren de medewerkers van De Nederlandse Provider al op de stoep van ons kantoor om het product te installeren. Wij hebben geen enkele keer last gehad van ruis, toen zij het gingen installeren. Daarna kregen we een korte uitleg en konden ze weer naar een hun volgende klant. Echt een top service!

Contact

Wilt u meer weten over de geweldige producten en diensten van De Nederlandse Provider? U kunt voor meer informatie terecht op de website van De Nederlandse Provider! Daar vindt u onder andere meer informatie over het bedrijf zelf en kunt u meteen een offerte aanvragen om een product 1 maand gratis uit te proberen.