Orakel trainingen
Image default
Computers / Software / Internet

Blijf telefonisch bereikbaar

Een aanrader van veel ondernemers is een persoonlijke telefoniste. Deze telefoniste zit niet met jou op kantoor maar behandeld je telefoontjes vanuit een afstand. Als hardwerkende ondernemer verdien je wel een heerlijke vakantie aan het strand. Helaas is het soms onmogelijk om twee weekjes vrij te nemen omdat de klanten op je bouwen. Op vakantie wil je niet continu de telefoon opnemen terwijl je van de zon geniet met je vrouw en kinderen. Voor elk probleem is een oplossing en dat geldt hier ook. Met een inbound callcenter worden de telefoontjes op een professionele wijze afgehandeld. Deze persoonlijke telefoniste weet genoeg van je onderneming om de klanten te woord te staan. Op deze manier kan je rustig van je vakantie genieten zonder gestoord te worden. Wanneer je dit fijn vind kan je ook op de hoogte worden gehouden over de gang van zaken, ideaal dus.  

Het is belangrijk om goed telefonisch bereikbaar te zijn, wil je genoeg klanten binnenkrijgen en natuurlijk ook behouden. Zij brengen het geld in het laatje dus je kan niet zonder ze. Voor ondernemers is deze service onmisbaar en vertrouwd. Er werken geen uitzendkrachten waardoor je altijd een vaste telefoniste hebt. Voor klanten is een vertrouwde stem ook fijn. Communicatie is the key to succes dus besteed hier genoeg tijd en aandacht aan.  

Via www.bizziphone.com kan je een proefperiode van dertig dagen aanvragen. Op deze manier kan je erachter komen of een inbound callcenter binnen je onderneming past of dat je liever een receptioniste aanneemt. Alles is mogelijk en niks is onmogelijk. Veel ondernemers zweren hier bij en hebben het gevoel dat ze fulltime een receptionist in dienst hebben. Maak het jezelf makkelijk en neem een paar weekje rust in een warm land. Met een persoonlijke telefoniste zal je geen zorgen aan je hoofd hebben en heerlijk genieten met je familie of alleen. 

https://www.bizziphone.com/