Orakel trainingen
Image default
Dienstverlening

Voorkom inbraak met lipsslot

Vaak krijgen slotenmakers in Den Haag de vraag wat nou de beste slot is om inbraak tegen te gaan en het antwoord is meestal lipsslot. Deze slot is heel moeilijk te forceren en het kost de inbrekers ongelooflijk veel tijd als ze erdoorheen willen komen.

Als een inbreker het huis binnen wil komen is het mogelijk maar hoeveel tijd die hieraan kwijt is speelt een grote rol. Een inbreker kan niet tien of 5 minuten buiten de deur staan laat staan uren want dan valt die op. Als een inbreker opvalt wordt meteen de politie gebeld en sommige buren grijpen zelf in. Onlangs was nog een inbreker aangehouden in Den Haag doordat de hond van de buren hem niet liet weggaan totdat de politie er was. Doel van inbraakbeveiliging is dan ook om het inbrekers zo moeilijk mogelijk te maken dat ze gepakt worden of dat ze de woning gewoon overslaan.

Inbrekers die niet gepakt worden zijn dan ook de mensen die voor makkelijk doelwitten gaan. Deze inbrekers herkennen meteen een lipsslot dat door slotenmaker Den Haag gemonteerd is en weten dat ze hier veel tijd aan moeten besteden waardoor ze gepakt kunnen worden. Ze gaan liever door naar een huis waar ze onder 30 seconden binnen kunnen zijn. Daarom raden slotenmakers in Den Haag lipsslot om inbraak te voorkomen.

slotenmaker-denhaag.nl/

slotenmaker-expert.nl/