Orakel trainingen
Image default
Gezondheid

Vind de rust met behulp van Buteyko oefeningen

Bent u gestresst? Heeft u last van vermoeidheid, lusteloosheid of kunt u zich niet concentreren? Allemaal dingen die u dagelijkse leven flink in de weg kunnen zitten. Deze klachten kunnen een verscheidenheid aan redenen hebben maar heeft u er wel eens aan gedacht dat dit ook door de manier kan komen waarop u adem haalt? Uw ademhaling is de sleutel tot alles in uw lichaam. Uw hele lichaam heeft op de een of andere manier zuurstof nodig, uw ademhaling is het proces wat de zuurstof toevoer reguleert binnen uw lichaam. Met handige Buteyko oefeningen leert u de juiste manier van ademhalen zodat uw lichaam op een gezonde en regelmatige wijze zuurstof binnen krijgt. Buteyko oefeningen zijn een goede manier om u ook te ontdoen van stress en andere nare gevoelens.

Een veelzijdigheid aan klachten verholpen met Buteyko oefeningen

Met Buteyko oefeningen kunt u een grote veelzijdigheid aan klachten verhelpen. Uw ademhaling is namelijk van cruciaal belang als het aan komt op al uw lichamelijke functies. Dokter Buteyko was een Russische dokter die er al snel achter kwam dat een groot deel van de bevolking lijdt aan een chronische hyperventilatie waardoor ze stressvolle gevoelens ervaren, angstig reageerden en niet genoeg energie krijgen. Met Buteyko oefeningen kunt u veel van deze klachten verhelpen. Denk bijvoorbeeld aan vermoeidheid, aan hoofdpijn, stress, angstige gevoelens maar ook uw klachten in uw spijsvertering, ongemak in de slaapkamer of een gebrek aan atletische prestaties.

Buteyko oefeningen voor iedereen

Omdat wij vinden dat wij de leer van Buteyko met iedereen willen delen, proberen wij zo laag mogelijke prijzen en tarieven te hanteren. Wij willen iedereen zijn leven verrijken met de Buteyko oefeningen, met de Buteyko oefeningen wordt uw leven een stuk makkelijker en zult u zich vrediger en meer gegrond voelen.