Orakel trainingen
Image default
Bedrijven

Verstandig investeren in vastgoed

Als u gaat investeren in vastgoed, dan loopt u het liefst zo min mogelijk risico. Door te kiezen voor een bekend merk zoals Center Parcs, dat jarenlange ervaring heeft binnen zowel de toeristische sector als de vastgoedsector, weet u zeker dat u te maken heeft met een betrouwbare en veilige manier van investeren. Ook wanneer geld investeren niet uw dagelijkse bezigheid is, zijn er zeker mogelijkheden om te investeren. Indien gewenst, kunt u hier ook in begeleid worden vanuit Center Parcs Vastgoed. Zo beschikt u over alle benodigde kennis om op een veilige en betrouwbare manier geld te investeren.

Jarenlange kennis en ervaring

Het voordeel van geld investeren via Center Parcs Vastgoed is dat u te maken hebt met vakkennis die tweeledig is. Deze organisatie heeft namelijk ervaring in toeristisch management, maar ook in het recreatief vastgoed. Hierdoor hebben de medewerkers uitgebreide kennis van zaken, wat zorgt voor een stukje zekerheid en daarnaast kunnen zij deze ervaring uitermate goed gebruiken om u te voorzien van het juiste advies bij het investeren in vastgoed. Kortom: investeren via Center Parcs geeft u alle voordelen van het investeren in vastgoed zonder de risico’s.

Kies uit een uitgebreid aanbod

Wanneer u bij Center Parcs investeert in vastgoed, ligt de keuze volledig bij u. U kunt zelf een keuze maken met betrekking tot de vakantiewoning(en) waarin u wilt investeren. Er is een uitgebreid aanbod aan vakantiewoningen in zowel binnen- en buitenland waaruit u kunt kiezen. Op dit moment kunt u een keuze maken uit vakantiewoningen verspreid over 282 locaties, waarvan 59% zich in Frankrijk bevindt. De rest bevindt zich in overige landen. Daarnaast houdt Center Parcs ook rekening met de toekomst, want 38% van de vakantiewoningen is al voorzien van een eco-label of andere milieucertificering. U hoeft alleen nog maar te kiezen welke woning aan uw wensen voldoet.