Orakel trainingen
Image default
Management

Successful small business ideas

Succesvolle kleine zakelijke ideeën

 

Er is geen gids die u kan vertellen welk bedrijfsidee voor u geschikt is. We hebben een aantal gezonde, groeiende, veelbelovende sectoren opgesomd waarin u zich kunt richten en die over het algemeen lage opstartkosten hebben in het kielzog van COVID.

 

Vergeet niet dat het starten en runnen vanuit huis de slankste, meest kosteneffectieve manier is om wat tractie te krijgen voordat u meer aanzienlijke middelen investeert. Voor een klein bedrijf aan huis is waarschijnlijk een investering vooraf van persoonlijke middelen tot $5.000 nodig. Bijna al deze bedrijven kunnen vanuit huis worden opgestart en verzorgd en organisch uitgroeien tot iets groters met een eigen dynamiek.

 

1. Virtuele Assistent (VA)

Virtueel assisteren is een business waar de sky de limit is. U kunt eigenaar zijn, opereren, en bestaan als eenmanszaak, het kiezen van uw klanten en het bepalen van uw uren, of u kunt uiteindelijk groeien tot eigenaar van een virtuele assistent bedrijf waarin u in dienst, personeel, en verhuren van uw VAs. Soms ook bekend als een conciërge, een VA helpt meestal een klein bedrijf of ondernemer met tijdrovende, productiviteitsverminderende taken zoals e-mailen, data-entry, het bijwerken van documenten, planning, of het verzenden van facturen.

 

Aangezien we afhankelijk blijven van technologie en gewoon over het algemeen gehaast zijn, zal de VA-industrie tot 2026 groeien met een comfortabel percentage van 2,9% per jaar. Een VA-bedrijf kan een natuurlijke pasvorm zijn voor een georganiseerde, detailgeoriënteerde, flexibele, sterke communicator die weinig kapitaalinvesteringen vereist en een gezonde inkomstengroei laat zien.

 

2. Landscaping

Gekoppeld aan de exponentiële groei die wordt verwacht voor home improvement in het algemeen is de sector van outdoor home improvement of landscaping. Dankzij de boom in de bouw en de heroplevende economie, wordt verwacht dat landschapsarchitectuur en landschapsarchitectuur zal bloeien in de komende jaren met een snelheid van 2% per jaar.

 

Het starten van een landschapsarchitectuur bedrijf kan zeer betaalbaar zijn als uw arbeid is de belangrijkste dienst die wordt aangeboden, maar voor grote en commerciële banen, moet u een voorschot op de aankoop van inventaris en huur arbeid. Zelfs een zeer kleine gazonverzorging bedrijf kan dividenden betalen tot $ 60.000 per jaar. Begin klein, werk uw lokale contacten, en hebben de vaardigheden om het allemaal te ondersteunen, en deze industrie zou kunnen vormen een zeer aantrekkelijke kans.

 

3. Bed-and-Breakfast of Airbnb

De kosten die dit type bedrijf u zal kosten, hangen af van hoeveel u bereid bent en wilt investeren voor de uitbetaling. Als de bestemmingsplannen het toelaten, kan een bed-and-breakfast of Airbnb vanuit uw huis worden geëxploiteerd. Een aanzienlijke investering kan betekenen dat u een gebouw koopt dat dienst doet als bed-and-breakfast of Airbnb of Vacasa verhuureenheid, huis of appartement. Wat echter niet te ontkennen valt, is de verwachte jaarlijkse groei van de sector, die 4,9% bedraagt tot het jaar 2026, waarbij 47% van de inkomsten van de sector specifiek toe te schrijven is aan bed-and-breakfasts.

 

Als u het pand, de ondernemersvaardigheden en een kok in de familie hebt, kan een bed-and-breakfast een winstgevende onderneming zijn. De gemiddelde B&B heeft zes kamers en brengt een gemiddeld inkomen van 135.000 dollar per jaar op. De meeste (83%) van deze herbergiers wonen op het landgoed. Een ondernemer die toevallig ook in de markt is voor een nieuw huis, zou van $135.000 per jaar gemakkelijk de hypotheek kunnen betalen.

 

4. Diensten voor gewichtsverlies

Toegegeven, 87,5% van het marktaandeel van de gewichtsverlies diensten industrie wordt gesproken door grote gewichtsverlies dienstverlenende bedrijven. Het resterende marktaandeel is echter verdeeld over ongeveer 23.000 andere bedrijven, dus er is ruimte voor kleine bedrijven om hun stempel te drukken als ze de concurrentie niet erg vinden.

 

Met de Amerikaanse obesitasprevalentie van 42,4% van de volwassenen in 2018, samen met trends in de richting van apps voor gewichtsverlies en -beheer zoals MyFitnessPal (met een geregistreerde omzet van $ 128 miljoen in 2020), is gewichtsverlies duidelijk wenselijk voor de Amerikaanse consument.

 

5. Haarverzorgingsdiensten

Let op het woord “diensten” in plaats van “salon” – dat komt omdat het openen van een salon een flinke investering kan vergen. Maar het huren/exploiteren van een cabine in een salonzolder of het exploiteren van een mobiele salon is haalbaar voor de beginnende ondernemer. De uitgaven voor persoonlijke verzorging zijn in 2021 gestegen, en baanbrekers zoals Shortcut maken gebruik van technologie om stylingdiensten aan te bieden in het comfort van uw eigen huis. Deze vraag blijkt uit de verwachte jaarlijkse omzetgroei van 5,3% in deze sector.

 

Als je al over de nodige geloofsbrieven en street credits beschikt, is mobiele haarverzorging, haarverzorging aan huis of een kleine stap naar onafhankelijkheid in een cabine een realistische optie voor ondernemerschap. Evalueer de mogelijkheden en trends om te bepalen hoe je een niche voor jezelf kunt creëren en een loyale klantenmarkt kunt opbouwen.

 

 

 

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

 

 

https://www.newbusinessmanagement.com/