Orakel trainingen
Image default
Computers / Software / Internet

Steeds meer regels in de wet

De regels in de wet veranderen steeds meer en steeds vaker. Zo was het voorheen de regel dat wanneer je 18 werd je voor je auto rijbewijs mocht gaan. Dit is door de vele ongelukken die werden veroorzaakt door beginnende bestuurders naar beneden gehaald. Nu zal je denken waarom eerder beginnen met het behalen van het rijbewijs als er al zo veel ongelukken worden gehaald. Dat komt door het volgende.

Meer dan de helft van de jongeren kijkt ernaar uit om het rijbewijs te behalen als zij oud genoeg zijn, dat betekend hoe sneller zij dit kunnen doen hoe eerder zij dit zouden gaan doen. De leeftijd van het behalen van het rijbewijs ligt momenteel op 16,5 jaar. Dus wanneer iemand 16,5 jaar is mag hij of zij op gaan voor zijn rijbewijs. Het rijlessen gaat precies hetzelfde als altijd, echter wanneer het rijbewijs is behaald mag de persoon pas vanaf zijn 18de alleen rijden. Iedere keer voor zijn 18e wanneer hij of zij zal gaan rijden moet er een persoon in de auto naast zitten die minimaal 5 jaar over het rijbewijs beschikt. Wanneer men klaar is met de rijlessen en hij of zij na het behalen van het rijbewijs gaat rijden, gaat hij of zij pas echt leren rijden. Daarom is de persoon erbij om aanwijzingen te kunnen geven. Toch moet de persoon in de auto toch alles zelf doen, er zijn geen extra pedalen voor de bijrijder om bij te remmen of om de koppeling in te houden. Het is gebleken dat het daadwerkelijk werkt dat er nog een persoon voor anderhalf jaar naast de persoon zit, zo zijn er weldegelijk minder ongelukken.

Daarnaast zijn er ook tal van andere artikelen die gekocht kunnen worden om ongelukken te voorkomen. Zo kan er gedacht worden aan een achteruitrijcamera of een achteruitrijcamera draadloos.

http://achteruitrijcamerawinkel.nl/