Orakel trainingen
Image default
Auto's en Motoren

Sleep samen met Gelijk Geslaagd binnen 1 dag je auto theoriecertificaat binnen!

Woon jij in onze havenstad Rotterdam? Heb jij super goed je best gedaan tijdens je rijlessen en ben je er nu klaar voor om te mogen afrijden tijdens het praktijk examen? Maar is er nog een dingetje waar je tegen aan hikt dat je moet halen voor je mag gaan afrijden, namelijk het theorie examen? Zie je hier best wel tegenop, wellicht omdat je veel stress ervaart tijdens een examen, de regels lastig vindt om te onthouden, concentreren op de lesstof niet je sterkste punt is of je gewoon geen zin of tijd hebt om je lang te moeten bezig houden met het aanleren van alle theorie? Laat ons jou helpen! Met de theoriecursus Rotterdam van Gelijk Geslaagd kan jij binnen 1 dagje het theoriecertificaat in de wacht slepen!

Uniek ontwikkelde theoriecursus

Waar je normaal gesproken in je eentje dagen of zelfs misschien weken nodig zou hebben om de theorie aan te leren, hebben wij hiervoor maar 1 dag nodig. Hoe we dat doen? Onze theoriecursus is op een unieke manier ontwikkeld. Wij laten je niet leren uit saaie boeken waar je van in slaap valt, maar houden je bij de les door middel van duidelijke voorbeelden en een uitstekende klassikale uitleg van de docent. Echt alle theorie leren is helemaal niet nodig, wij leren jou precies datgene aan dat belangrijk is en waar je vragen over krijgt op het examen. Om de lesstof op en top te kunnen onthouden geven we je meerdere tips, trucjes en ezelsbruggetjes. Twee vliegen in 1 klap: hierdoor begrijp én onthoud je de lesstof beter. Om het af te maken laten we je na de theorieles oefenexamens maken. Het type vragen en de verschillende vraagstellingen in onze oefenexamens zijn hetzelfde als die op het examen van het CBR dat je later deze dag zal gaan afleggen.

Vroeg van start

Je zult begrijpen dat onze dagcursus theorie auto vroeg van start zal gaan, want we hebben je best veel aan te leren binnen 1 dagje. Daarom start de theoriecursus al om 07.00. Het is even vroeg op staan maar het is het meer dan waard. Want dezelfde middag wandel jij het CBR uit met je theoriecertificaat in the pocket!

https://www.gelijkgeslaagd.com/