Orakel trainingen
Image default
Auto's en Motoren

Het auto theoriecertificaat lastig om te halen? Niet met 123-Theorie!

Mag jij bijna afrijden maar heb jij je theoriecertificaat nog niet op zak? Ben je erg nerveus voor het examen, vind je de stof best veel en lastig om te leren of ben je al een keertje gezakt voor het CBR theorie-examen? Tijd voor 123-Theorie! Samen met ons kost het jou weinig moeite en tijd om het certificaat, dat je nodig hebt om je rijbewijs te kunnen bemachtigen, te halen.

Woon jij in Arnhem? Doe dan mee met de theoriecursus Arnhem. En niet alleen in Arnhem maar in tal van andere steden door Nederland zijn wij te vinden. Iedereen kan dus onze hulp inschakelen en eenvoudig slagen.

Binnen 1 dag ben jij klaar voor het CBR examen

Denk jij bij een theoriecursus; het zal wel een paar weken duren voor alle theorie is aangeleerd? Niet bij ons! Wij hebben hier maar 1 dag voor nodig. En als we het goed kunnen plannen met het CBR kan je meteen diezelfde middag je examen maken. Zodra jij je hebt ingeschreven voor onze cursus checken wij bij het CBR of er op de datum van die cursus nog een examenplek vrij is. Als dit zo is zullen wij dat plekje direct voor je reserveren. Je kan ook zelf, voordat je je inschrijft voor onze cursus een plekje reserveren bij het CBR. Je weet nu op welke datum je examen mag doen en kan dan op die dag een cursus bij ons inplannen. Onze theoriecursus wordt dagelijks gegeven, zeker weten dus dat jij op de dag van jouw examen eerst bij ons in de leer kan.

Het CBR examen zal je in de middag afleggen, daarvoor krijg je les van ons. Je wordt om 07.00 verwacht. Een paar uurtjes knallen tijdens onze theorieles en de lesstof zit uitstekend in je hoofd. Tussen de middag verwennen we je met een heerlijke lunch. Dan nog even de laatste theorie herhalen en op naar het CBR. Jij kan relaxed aan je examen beginnen, je weet immers precies nog wat we je ‘s ochtends allemaal hebben aangeleerd. Focus, denk aan de tips die je van ons hebt gekregen en ja, geslaagd!

98% slaagt in 1 keer

Wil jij je opgeven voor onze speciale dagcursus auto theorie? Dit doe je simpel via onze site door een locatie en datum te kiezen en deze te bevestigen. We zien je graag tegemoet, gaan lekker met je aan de slag en zorgen ervoor dat jij het CBR uitwandelt met het theoriecertificaat in je hand!

 

https://www.123-theorie.nl/