Orakel trainingen
Image default
Bedrijven

Een structureel lagere energierekening dankzij moderne winkel-, fabriek- of magazijnverlichting LED

Wij Nederlanders bezitten samen ruim 8,5 miljoen auto’s. De meeste staan op naam van particulieren. Bedrijfswagens vormen samen een kleine 12%. Al die wagens rijden rond op circa 140.000 kilometer verharde weg. Het beheer en onderhoud van de wegen gebeurt door Rijkswaterstaat (de rijkswegen), provincies (provinciale wegen), gemeenten (lokale wegen) en waterschappen (waterschapwegen). Europese wegen (E-wegen) zijn rijkswegen die aansluiten op doorgaande wegen in het buitenland. E-wegen vallen ook onder de verantwoordelijkheid van Rijkswaterstaat.

Een belangrijk bedrijf op het gebied van verhuur en verkoop van wegenbouw- en onderhoud-machines in ons land is Bove. De firma staat al meer dan 40 jaar bekend als betrouwbare expert. Het machinepark bestaat uit kleine trilstampers, dumpers, aanhangwalsen, splitstrooiers, trilplaten, rups-dumpers, grote zelfrijdende trilrolwalsen et cetera. Sommige zijn gloednieuw, andere enkele jaren oud maar in uitstekende conditie. Wegenbouwers in Nederland en over de grens zijn vaste klant van Bove. Bove investeert continu in innovatie. Wat betreft machines, maar ook bijvoorbeeld op het gebied van verlichting. Zo is de volledige koelcel onlangs voorzien van High-Bay’s. Deze duurzame lampen – ze worden ook wel klokarmaturen genoemd – zijn speciaal ontwikkeld voor grote ruimten. High-Bay ledlampen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van de laatste technische snufjes. Groot voordeel is de aanpasbare lichthoek (smal of breed) door middel van een speciale lens. De gemiddelde levensduur van een High-Bay is 100.000 branduren.

Bovengenoemd project is uitgevoerd door Led Design Holland, net als Bove een vakspecialist, maar dan op het gebied van led. Er is geen firma met meer expertise op het gebied van LED verlichting werkplaats, winkel, showroom en kantorenpand. Dankzij de overstap op led bespaart Bove voortaan 71% op energiekosten. Led Design Holland heeft uitgerekend dat Bove de in ledlampen en -armaturen gedane investering binnen 2,1 jaar heeft terugverdiend. Andere klanten van Led Design Holland zijn onder meer de bekende health & beauty keten Beauty X Amsterdam, social media bureau Your Business Online in Bosschenhoofd, schoenenspeciaalzaak Van Meer in Sprundel, internationaal transportbedrijf Kuijs in Vlijmen, autobedrijf Hommel in Etten-Leur en een aantal Etos vestigingen waaronder die in Naaldwijk en Pijnacker.

https://www.leddesignholland.nl