Orakel trainingen
Image default
Dienstverlening

Schaftkeet

Bent u als bouwbedrijf of organisatie op zoek naar kwalitatieve, betrouwbare voorzieningen voor op de bouwwerf? Dan is een schaftkeet essentieel. Een schaftkeet is in feite een afzonderlijke ruimte, voorbehouden als eetplaats voor werknemers op de werf. Waarom zou u nu een schaftkeet bij een gespecialiseerd aanbieder moeten kopen of huren? Hieronder vindt u het antwoord!

 

De meerwaarde van een schaftkeet voor op de bouwwerf

De bouwwerf is een plaats waar heel wat bedrijvigheid plaatsvindt: werkmensen lopen rond, er is heel wat puin en gereedschap te vinden, enzovoort. Het spreekt dan ook voor zich dat een aparte ruimte voor het nuttigen van de maaltijd voor werknemers en vakmannen belangrijk is. Daar kan een schaftkeet bij helpen!

Een schaftkeet is een aparte, transporteerbare kabine die als eetruimte dient voor bouwvakkers en andere werknemers op de werf. Een dergelijke keet is van alles voorzien om comfort te bieden:

  • Zitplaatsen voor meerdere personen. De keet is ruim genoeg om in te richten als zitplaats voor het nuttigen van een maaltijd. Er is meer dan voldoende plaats voor een tafel en stoelen.
  • Belangrijke voorzieningen. Daarbij is een dergelijke keet ook tot in de puntjes uitgerust om als kantine te dienen. Naast een goede ventilatie en isolatie is het ook mogelijk om een koelruimte of diepvriezer in de keet te plaatsen.
  • Een optimale beveiliging. Ten slotte is een dergelijke ruimte goed beveiligd, waardoor het risico op diefstal haast onbestaande is. De aanwezigheid van een goed beveiligde deur maakt dat mede mogelijk.

 

Kies voor schaft keten van de beste kwaliteit

Een schaftkeet is precies wat elk bedrijf of bouworganisatie nodig heeft om de werkzaamheden efficiënter en gemakkelijker te maken. Een goed geïsoleerde, afzonderlijke ruimte die alle nodige comfort en voorzieningen biedt – dat geeft werkmensen de kans om even tot rust te komen en een maaltijd te nuttigen.

Bij een gespecialiseerd aanbieder bent u altijd zeker van kwalitatieve oplossingen, of u nu een kleine keet of een grote bouwkeet zoekt. Het resultaat is dat er efficiënter kan worden gewerkt – en dat komt uw bouwbedrijf natuurlijk alleen maar ten goede!