Orakel trainingen
Image default
Aanbiedingen

RVS watersnijden is een alternatief voor snijden door middel van laser

Als u RVS wilt laten snijden dan zijn er verschillende mogelijkheden. Veel gespecialiseerde bedrijven passen hiervoor lasertechniek toe. Een prima methode op zich, maar het geeft wel een milieubelasting. Als u kiest voor RVS watersnijden speelt dit probleem niet. Het is een zeer milieuvriendelijke manier om RVS maar ook andere materialen te snijden. Watersnijden kan ook worden toegepast voor onder andere hout, staal en glas. Laat dit wel altijd doen door een hierin gespecialiseerd bedrijf uit Waalre. Alleen dan kunt u rekenen op het beste resultaat.

Hoe werkt watersnijden van RVS?

RVS watersnijden gebeurt met zeer nauwkeurige apparatuur. De plaats waar het RVS moet worden gesneden wordt eerst zeer precies bepaald. Vervolgens wordt de krachtige waterstraal op het snijpunt of het snijvlak gezet. Het water snijdt moeiteloos door RVS tot maximaal 200 mm dikte. Het grote voordeel is dat na bewerken bijna nooit nodig is. De rand is glad en niet rafelig zoals na zagen of een ander manier van bewerken. U kunt het gesneden materiaal dus direct gebruiken voor verwerking of het vervolg van uw productieproces. Ook daarom kiezen steeds meer bedrijven in de regio Noord-Brabant ervoor om hun RVS door middel van watersnijden op maat te laten maken.

Wie kan mijn opdracht voor RVS watersnijden goed uitvoeren?

Als u materialen wilt laten snijden, kies dan voor een ervaren professional. Lave Snijtechniek uit Waalre, in de regio Noord-Brabant, heeft jarenlang ervaring. Niet alleen met het RVS watersnijden, maar ook met het toepassen van deze techniek op andere materialen. U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen als u vragen heeft over deze techniek of als u wilt weten of uw opdracht hiervoor geschikt is. Naast snijden van dit materiaal is het ook mogelijk om te graveren door middel van watersnijden. De kracht van de waterstraal wordt hiervoor simpelweg iets milder ingesteld. Ideaal voor het aanbrengen van een logo of bedrijfsnaam.

https://lavesnijtechniek.nl/