Orakel trainingen
Image default
Woning en Tuin

Perfecte afwerkmaterialen voor consumenten en professionals

Ga je je ondervloer egaliseren? Dan heb je de juiste afwerkmaterialen nodig. Met egaline kun je jouw ondervloer perfect egaliseren. Het leggen van de vloer gaat eenvoudiger als je deze eerst egaliseert. Ook ziet het eindresultaat er een stuk beter uit. Egaline kopen kun je op de website van Egaline Online. Hier vind je diverse merken zoals; Atlas, Egalite, Excel, Quartzline en Kiesel. Heb je een anhydrietvloeren (gipsgebonden) vloer? Dan is de Atlas SAM 100 zeer geschikt om te gebruiken. Heb je een betonnen ondergrond en wil je een laagdikte van 1-15 mm? Dan is de Atlas SMS 15 het product dat je zoekt. 

Betegelen van badkamer, toilet of keuken

Wanneer je de badkamer, toilet of keuken gaat betegelen heb je flexibele tegellijm nodig. Omdat elke tegelsoort en ondergrond weer anders is, zijn er op Egaline.online diverse tegellijmsoorten verkrijgbaar. Hier vind je tegellijmsoorten voor zowel binnen- als buitenshuis. Alvorens je gaat betegelen is het verstandig om je ondergrond stof- en vetvrij te maken. Om rustiger te kunnen betegelen is het slim om eerst een voorstrijkmiddel te gebruiken waardoor de lijm minder snel intrekt. Zodat je meer tijd hebt om te betegelen.

Grote bestelling plaatsen

De producten op Egaline.online zijn geschikt voor professionals en consumenten. Door de ruime voorraad van 25.000 kg materiaal, kunnen bijna alle producten meteen geleverd worden. Het is het dus zeker mogelijk om een grote bestelling bij Egaline Online te plaatsen. Als je voor 15.00 uur een bestelling plaatst, wordt deze de volgende dag al bij je thuis bezorgd. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om je bestelling bij de vestiging in Standdaarbuiten op te komen halen. Laat dit van te voren weten en de medewerkers zorgen dat je bestelling voor je klaarstaat. Mocht je een vraag hebben over je bestelling dan kun je deze stellen via de mail, telefoon of Whatsapp.

https://egaline.online/