Orakel trainingen
Image default
Woning en Tuin

Deens is hét adres voor Scandinavische meubels en woonaccessoires

Een relatief nieuw merk dat je vindt op Deens.nl is Delight Department. De ontwerpers focussen zich op woondecoratie en dan specifiek voor de feestdagen. Delight Department wordt geleid door de Deens-Nederlandse Grard en Christina van de Nieuwegiessen. Zij proberen met hun collectie een geheel eigen wereld te scheppen aan de hand van ‘easy and joyful styling’ oftewel eenvoudige en vreugdevolle vormgeving. In de versieringen zitten subtiele verwijzingen naar moderne woontrends verwerkt. Het assortiment bestaat onder meer uit guirlandes (bloemslingers), papierbloemen, ronde papieren ornamenten, handversieringen met metalen blaadjes, wanddecoratiebladeren, honinggraatstructuurballen (honeycomb balls), pompon sets, caketoppers, servetten met gouden print en servethouders met glitters. Ben jij in de mood om je alvast helemaal voor te bereiden op de komende Kerst en Oud & Nieuw? Check de complete Delight Department collectie bij Deens!

Wanddecoratie voor het hele jaar door heeft Deens zeker ook in de aanbieding. House Doctor, HK living en Urban Cotton Amsterdam zijn labels die je vast aanspreken. Een wandkleed, tapijt, paneel of schilderij voor aan de muur zal echt het verschil maken in huis. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen de muren opnieuw te behangen. KEK Amsterdam, Creative Lab Amsterdam en ferm LIVING zijn in dat geval namen die we van harte aanbevelen. De volgende opties staan tot je beschikking: behangrollen, behangcirkels en behangpanels. Om een boekenkast, de eettafel en / of het bureau iets meer allure te geven, kunnen de volgende items van pas komen:

  • foto- en kaartenrekjes;
  • sculpturen;
  • schalen;
  • kandelaren;
  • bloempotten;
  • vazen.

Hoe is het gesteld met jouw badkamer? Als je ‘m een beetje saai vindt, hebben wij twee tips. Vervang dat saaie, plastic douchegordijn door een stijlvol blauw exemplaar van Chambray. Deze lichte, geweven katoensoort heeft een chique uitstraling. De achterkant is voorzien van een waterdicht laagje acryl. Bij het gordijn krijg je roestvrijstalen ringen geleverd. De grauwe wasmand heb je vast ook al jaren staan? Wat denk je van een nieuwe, ronde, gestreepte mand met handvatten of een set van twee natureltint manden gemaakt van water hyacint?

https://www.deens.nl