Orakel trainingen
Image default
Industrie

Nederlands metaalbedrijf levert precisie plaatwerk

Als u op zoek bent naar een Nederlands metaalbedrijf voor precisie plaatwerk, dan bent u bij BOZ Group in Bergen op Zoom ongetwijfeld aan het juiste adres. Dit is een bedrijf waar metaal onderdeel uitmaakt van het DNA. Dit metaalbedrijf is namelijk expert op het gebied van precisiewerk. De specialisten weten raad met onder meer ontwikkelings- en engineeringprocessen en hebben verstand van zo’n beetje alle plaatbewerkingen methoden. U kunt het metaalbedrijf inschakelen voor poedercoaten, maar ook voor een proces als laserlassen. Het is eveneens mogelijk machinebehuizingen te laten maken of het bedrijf in te schakelen voor assemblage. BOZ Group is ook buiten de Nederlandse grenzen bekend en heeft een uitstekende reputatie opgebouwd op het gebied van hoogstaand maatwerk. De klant wordt altijd van goudeerlijk advies voorzien. Zo vallen verwachtingen nooit tegen en krijgt iedereen precies wat beloofd is.

Ontwikkeling voorop

Het bedrijf hecht een grote waarde aan ontwikkeling en innovatie. Zo is het metaalbedrijf hard op weg een zogenaamd ‘smart company’ te worden, waarbij geavanceerde machines bepaalde taken van de werknemers overnemen. De werknemers op de werkvloer worden, op hun beurt, opgeleid om de machines te kunnen programmeren. Het houdt in dat de medewerkers niet langer enkel verstand hebben van metaalbewerking: in tegendeel, zij voeren nog veelal zelf werkzaamheden uit. Het bedrijf gaat uitvoerig met u in gesprek om een zogenaamd ‘engineeringspakket’ samen te stellen: dit is uw metaalwens omgezet in actie, in daadkracht.

De werkzaamheden

Bij het bovengenoemde bedrijf wordt continu gewerkt aan zero-defect-producten en aan prototypes. Eén van de allerbelangrijkste voorwaarden voor het produceren van metaal is de vraag of iets technisch haalbaar is. Als het technisch niet te maken is, dan zal dat u eerlijk worden verteld. Ook wordt er altijd gekeken naar kwaliteitsverbetering, naar opschaling en automatisering en hoe de doorlooptijd zo kort mogelijk gemaakt kan worden. Efficiency is het grote streven van het metaalbedrijf. Met behulp van efficiency wordt er gezorgd voor meer omzet.

https://bozgroup.nl/