Orakel trainingen
Image default
Industrie

Rvs laten frezen door een all-round bedrijf

U laat uw rvs het liefst frezen door een bedrijf dat écht rekening houdt met uw ontwerp en wensen en bekend is met een grote diversiteit aan branches, materialen en disciplines. Binnen Nederland is het lastig om een bedrijf te vinden die gespecialiseerd is in verschillende vormen van metaalbewerking en jarenlange ervaring heeft. Zo weet u zeker dat uw een technische oplossing krijgt die past binnen uw branche. Gelukkig is Metalltec Benelux B.V. niet alleen specialist in allerlei disciplines van metaalverspaning, maar is het bedrijf ook werkzaam in allerlei verschillende branches, zoals de voedsel- en verpakkingsindustrie en interieur design. Hierdoor leveren zij altijd een oplossing voor ieder technisch probleem.

Full-service bedrijf binnen de metaalbewerking

Het full-service bedrijf heeft diverse specialisten in dienst die verschillende disciplines binnen de metaalbewerking vertegenwoordigen. Zo leveren ze altijd maatwerk en kunnen ze uw ontwerp vertalen naar uw gedroomde eindproduct. De disciplines zijn onder andere rvs frezen, CNC draaien, lassen, stempelen en verdere bewerking van allerlei materialen, waaronder metalen, kunststoffen en non-ferromaterialen. Ook beschikken de experts over diverse CNC-bewerkingsmachines en een geconditioneerde meetkamer waarmee ieder product nauwkeurig wordt gemeten en gecontroleerd om een hoge kwaliteit te garanderen. Het bedrijf is Lloyd gecertificeerd en ook toeleverancier voor verschillende branches, waaronder de scheepvaart, chemie en elektrotechniek. De specialisten adviseren u in het ontwerp van uw product tot aan de bulkproductie van goederen en overzien daarmee ieder onderdeel van het proces.

Uw product op maat laten produceren

Door de flexibele en klantgerichte service die hoog in het vaandel staat bij Metalltec Benelux B.V., gevestigd in Dordrecht, vindt het bedrijf voor ieder technisch probleem een oplossing. Zo realiseren de specialisten binnen het bedrijf uw eindproduct op maat met eerlijk advies en voor een aantrekkelijke prijs. U neemt eenvoudig contact met hen op om de mogelijkheden te bespreken voor bijvoorbeeld het frezen van rvs of andere machinale metaalverspaning. U profiteert van kennis van de nieuwste technieken op het gebied van metaalbewerking én jarenlange ervaring.

https://metalltec.nl/