Orakel trainingen
Image default
Computers / Software / Internet

Ethereum Wallet? Veilig handelen in Ether’s en Ethereum.

Om Ethereum te gebruiken, moet u eerst een Wallet hebben waaruit u transacties kunt uitvoeren. Dat betekent dat je zoveel portefeuilles kunt gebruiken als je nodig hebt en er precies dezelfde ether op kunt bewaren. Voor andere wallets moet u handmatig tokens toevoegen. Uw wallet zal gewoon communiceren met de blockchain, zodat u gemakkelijk digitale munten kunt verzenden en ontvangen en transacties kunt verrichten. Ongeacht of de portefeuille nu is vergrendeld, kunt u de huidige netwerk-id op web3 gebruiken om te achterhalen of de gebruiker voor het laatst het testnet of hoofdmenu heeft gebruikt. Wanneer u een Ethereum-wallet downloadt of koopt, krijgt u een adres te zien in het wallet-programma. Er zijn verschillende Ethereum-portefeuilles die er zijn, en de meeste zijn prima om te gebruiken. Je kunt op deze website alle soorten aanbieders van Ethereum vergelijken.

Heb je een Ethereum wallet? Bescherm je computer tegen malware

Wat betreft beveiliging, desktop wallets zijn absoluut de meest veilige wallet, maar alleen als u ervoor kunt zorgen dat uw computer niet wordt gehackt of geïnfecteerd door malware. U past ook uw wallete toe om te betalen met uw cryptocurrency. Portefeuilles zijn stukjes software die verbinding kunnen maken met het Ethereum-platform, waardoor je een alfanumeriek adres krijgt waarmee je Ether kunt krijgen. Om te beginnen, als u geen buurtportefeuille gebruikt, moet u de blockchain synchroniseren. Portefeuilles in de browser moeten per domein worden ontgrendeld. Hoewel er verschillende walletes en uitwisselingen zijn die hun voor- en nadelen hebben op basis van de plaats waar u woont, zal ik ingaan op wat voor mij als Amerikaans staatsburger werkt.

Persoonlijk mensen ontmoeten om Ethereum te kopen met contant geld

U wordt doorgestuurd naar de voorpagina waar het mogelijk is om uw transactie te begrijpen die op bevestigingen wacht. Wat u echt doet, is dat uw computer een link kan zijn in de enorme keten (blockchain) van Ethereum-gebruikers en dat u uw computer in staat stelt om updates te krijgen wanneer iemand in uw buurt een taak voltooit en een bepaalde som Ether moet verspreiden. Op dit moment is er absoluut geen site zoals LocalBitcoins voor Ethereum, waar u mensen persoonlijk kunt ontmoeten en Ethereum met contant geld kunt kopen. Als je ETH gaat kopen, doe je dat natuurlijk op de actuele koers van https://koersethereum.nl. Natuurlijk raden we je aan om altijd voorzichtig te zijn en de eerste transactie niet met grote bedragen te doen.

Ethereum wallet en de transactie bevestigen

Wanneer de transactie is bevestigd, wordt het Ethereum binnen een paar minuten naar uw account afgeleverd. Wacht een paar seconden, het moet compleet zijn. Als u per transactie betaalt, is het mogelijk dat de kosten niet lang oplopen als u veel reguliere transacties uitvoert. Wanneer u elk van hun transacties bijhoudt, beseft u dat ze opzettelijk waren … Daarom hebben we de neiging om te denken dat het geen botsing was. De transactie wordt dan gevalideerd op de blockchain.