Orakel trainingen
Image default
Aanbiedingen

Eerste site-optimalisatie

web development services

Elk bedrijf dat deze service verleent, heeft zijn eigen werkprocedures en plannen voor de ontwikkeling van het hulpmiddel.

We zullen u vertellen hoe de primaire optimalisatiefase plaatsvindt, die verantwoordelijk is voor de algemene instelling van de site voor zoekmachines. Laten we meteen reserveren dat hier de belangrijkste fasen worden uitgelicht, waarop we ons concentreren op de eerste werkdag met het project.

Kennismaking met de bron. Vertrouwd raken met de structuur van de bron en controleren op grove fouten. Het controleren van alle benodigde tags, de bruikbaarheid van functionele elementen, het ontbreken van “linkse” externe links, de juistheid van de serverresponscodes, enzovoort.

Analyse van de site-index in zoekmachines. We controleren de aanwezigheid in de index van alle noodzakelijke pagina’s van de site en kijken of de index “afval” en servicepagina’s bevat die moeten worden verwijderd.

Een robots.txt-bestand opzetten. Op basis van de vorige paragraaf maken we aanpassingen aan dit bestand of passen we het helemaal aan. We voegen de nodige richtlijnen toe, sluiten “onnodige” pagina’s van indexering af, openen de noodzakelijke (als de toegang ertoe wordt geweigerd). We controleren de juistheid van de opgegeven regels. We bepalen welke bestanden moeten worden geopend voor indexering voor de juiste perceptie van de adaptieve versie van de site.

De hoofdspiegel opzetten. We definiëren de hoofdspiegel, dat wil zeggen hoe zoekmachines de site zien. Stel een 301-omleiding in (als deze ontbreekt of onjuist is geconfigureerd).

We maken een XML-sitemap (sitemap.xml). We genereren een sitemap zodanig dat deze alle pagina’s bevat die door zoekmachines zouden moeten worden geïndexeerd.

Website registratie in panelen voor webmasters. Voeg de site toe aan Google Search Console. We maken de nodige instellingen: specificeer de siteregio, voeg informatie toe over de sitemap, robots.txt-bestanden, configureer de URL-parameters. We sturen de ontbrekende pagina’s voor intrekking, verwijderen onnodige pagina’s uit de indexen.

Organisatiegegevens toevoegen aan Google Mijn Bedrijf. Dit is nodig om bedrijfskaarten te maken en de site te georefereren.

Installatie van analysesystemen. We installeren Google Analytics op de website en stellen doelen op.

Website gezondheidsmonitoring. We voegen de site toe aan de gezondheidsmonitoringservice van de site om snel te kunnen reageren in geval van problemen met hosting.

Posities volgen. In ons eigen geautomatiseerde systeem creëren we een nieuw project en stellen we dagelijks een verzameling posities op voor de ontwikkelde semantische kern. We verzamelen de eerste statistieken over posities en verkeer.

Verslag doen van. Uiteindelijk stellen we een rapport op over het verrichte werk, verstrekken we gegevens over huidige functies, stellen we vragen in het rapport, de antwoorden waarop we nodig hebben bij het opstellen van een site-optimalisatieplan.

Neem contact met ons op en we bespreken verschillende mogelijkheden.

E-mail: info@webdevelopmentapp.com 
BE: +32 499 41 46 24 
Franklin Rooseveltplaats 12, 2060 Antwerpen, Belgie

web developer

https://webdevelopmentapp.com/nl/development.html