Orakel trainingen
Image default
Vakantie

Een heerlijke vakantie in Curaçao

Een vakantie geboekt naar de Curcaps? Dan wil je ook zeer wel klein Curaçao met boat trip boeken. Het eiland lein Curaçao ligt net voor de kust van Curaçao en is prachtig om te zien. De hagelwitte stranden met palmbomen en een azuurblauwe zee zijn net een plaatje, maar je kunt er gewoon naar toe. Op je vakantie mag toch zeker klein Curaçao met boat trip als excursie zeker niet ontbreken.

De boot als vervoersmiddel

Heb je een excursies naar klein Curaçao met boat trip geboekt? Dan begint de reis op de  boot. Want hoewel het eiland dichtbij de kust ligt kun je er niet zomaar zwemmend heen. Je kunt kiezen voor de snelle powerboat waar in je 30 tot 60 minuten op het eiland bent. Je moet dan alleen niet snel last hebben van zeeziekte want door de hoge snelheid gaat de boot behoorlijk heen en weer. Wil je liever het zekere voor het onzekere nemen? Dan kan je kiezen voor klein Curaçao met boat trip  op de catamaran. Dit duurt wel gauw anderhalf uur. Maar de reis op de boot is op zich al een feest genoeg. Een excursies naar klein Curaçao is zeker aan te raden tijdens je vakantie.

Wat te doen?

Heb je een klein Curaçao met boat trip geboekt? Dan is de boottocht al leuk. Maar op klein cucaos kan je ook veel doen. Zo is er een verlaten kasteel, of eigenlijk een ruïne die je kunt bezoeken. Hiervoor moet je wel een klein stukje lopen, maar dan zie je ook gelijk wat van het eiland.. Het kasteel is te beklimmen en dan heb je een mooi uitzicht over de zee en het eiland. Ook kun je natuurlijk in de azuurblauwe zee zwemmen, daar ben je over gekomen met de klein Curaçao met boat trip. Maar behalve zwemmen is de zee ook erg geschikt om te snorkelen. Het onderwater leven bij klein Curaçao is fascinerend.